Δεν είναι σωστό δύο άνθρωποι που είναι πεσμένοι κάτω να τους κρίνουμε

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Πάντα ήταν περιπτώσεις ανθρώπων που αυτοανακηρύχθηκαν σε βασιλιάδες»
Αρκετά… αιρετικός είναι στις απόψεις του ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» την Τρίτη και μίλησε για το #metoo και τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τον Δημήτρη Λιγνάδη.
«Δεν είναι σωστό δύο άνθρωποι που είναι πεσμένοι κάτω να τους κρίνουμε σε σχέση με το ηθικό δικαστικό κομμάτι. Αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Όμως, είναι δύο προσωπικότητες που καλλιτεχνικά αποθεώθηκαν. Εγώ κρίνω αυτό, όχι όλο το άλλο. Πάντα ήταν περιπτώσεις ανθρώπων που αυτοανακηρύχθηκαν σε βασιλιάδες. Δηλαδή, πώς μπορεί κάποιος να λέει για τον εαυτό του «είμαι ο καλύτερος ηθοποιός της Ελλάδας»; Ας τσεκάρουμε, λοιπόν, γιατί είσαι ο καλύτερος ηθοποιός της Ελλάδας; Τις διαχρονικές σου επιτυχίες, τις καλλιτεχνικές σου επιτυχίες και τις εισπρακτικές σου», είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη και συνέχισε:
«Όταν λέει κάποιος είμαι ο μεγαλύτερο ηθοποιός, σημαίνει ότι έχεις κάνει 7 σίριαλ διαχρονικά -γιατί αν σκεφτούμε δουλειές των ανθρώπων αυτών η διαχρόνικότητά τους είναι πάρα πολύ μικρή. Άλλο κάνω φέτος ένα σίριαλ και σκίζει και σε δύο χρόνια δεν το ξέρει κανένας. Και πώς φαίνεται η διαχρονικότητα; Από τις επαναλήψεις. Όταν βγαίνει κάποιος στο επάγγελμα και λέει «Είμαι ο μεγαλύτερος ηθοποιός της Ελλάδας» και το λέει μόνος του, καταρχήν εισπράττει την ειρωνεία των συναδέλφων. Εγώ σπάω πλάκα».

«Ελευθερία λόγου είναι ότι λέω ό,τι θέλω για τον εαυτό μου, ότι μπορώ να λέω κάτι για τον εαυτό που δεν σε βλάπτει. Ότι αναγκάζω τους συναδέλφους να συμφωνήσουν με ό,τι λέω, αυτό είναι κάτι άλλο. Αυτός είναι ένας εκβιασμός στον χώρο του επαγγέλματος, είναι μια ηθική παρενόχληση στον επαγγελματικό χώρο», τόνισε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Δείτε ακόμα:  Σύλληψη 31χρονου για ληστείες σε delivery φαγητού – Εξιχνιάστηκαν 19 περιπτώσεις

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News