«Μάγεψε» η Αμάντα με το «Die together» – Δείτε την ερμηνεία της Ελληνίδας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κέρδισε το χειροκρότημα η συμμετοχή της Ουκρανίας
Από πολύ καλή έως και… μεγαυτική ήταν η ερμηνεία της Αμάντα Γεωργιάδη στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022, και η Ελλάδα εμφανίστηκε 15η στη σειρά, με το τραγούδι «Die together».
Τη σκηνοθεσία της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σίλια Κριθαριώτη, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Αμάντας. Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού, ενώ τον σχεδιασμό της εικόνας στον φωτισμό επιμελήθηκε ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb.

Κέρδισε το χειροκρότημα η Ουκρανία
Έκτη εμφανίστηκε η συμμετοχή της Ουκρανίας και από την αρχή ξεκίνησαν χειροκροτήματα.
Οι Kalush Orchestra με το Stefania συνδέθηκαν όλο αυτόν τον καιρό ως το τραγούδι που έδινε παρηγοριά στους Ουκρανούς για τα δεινά που περνά η χώρα λόγω του πολέμου. Μάλιστα, τα μέλη του γκρουπ για μεγάλο διάστημα ήταν στα μέτωπα του πολέμου, προσπαθώντας να συμβάλουν στην υπεράσπιση της πατρίδας τους.
Με το που τελείωσε η εμφάνιση των Kalush Orchestra καταχειροκροτήθηκαν. Η συγκίνηση ήταν εμφανής σε όσους παρευρίσκονταν στο χώρο.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Δήλωση υγείας πριν την επιβίβαση»: Το έγγραφο που χρειάζονται οι επιβάτες για ταξίδι με πλοίο

Newsroom | Pireas News