Διατάχθηκε ΕΔΕ στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας για τον αιφνίδιο θάνατο 26χρονης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι γονείς της απευθύνθηκαν στην Εισαγγελία Πατρών, ζητώντας να απαντηθούν τα ερωτήματα, γύρω από τα αίτια του θανάτου της
Σοκ αλλά και θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πάτρας ο αιφνίδιος θάνατος της 26χρονης Λυδίας Σπυρ. Φαναριώτη, που πέθανε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» το πρωί της Τρίτης 30 Ιανουαρίου, δίχως να είναι ακόμα γνωστή η αιτία που δεν είναι πια στη ζωή.
Η άτυχη κοπέλα, όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το pelop.gr, πριν κάποιες εβδομάδες ένιωσε μια αδιαθεσία, ζαλάδα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Η 26χρονη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μέχρι χθες το πρωί, όταν άφησε αιφνιδίως την τελευταία της πνοή. Φως στα αίτια του θανάτου της αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που διατάχθηκε.
Παράλληλα, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, ζήτησε τη διενέργεια ΕΔΕ για τον θάνατο της 26χρονης. Η έρευνα ζητήθηκε, προκειμένου να διαπιστωθεί, αν υπάρχουν τυχόν ιατρικές ευθύνες για το θάνατο της άτυχης κοπέλας. Μάλιστα, οι γονείς της απευθύνθηκαν στην Εισαγγελία Πατρών, ζητώντας να απαντηθούν τα ερωτήματα, γύρω από τα αίτια του θανάτου της.
Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ακταίου Ρίου.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Μετωπική μηχανής με αυτοκίνητο – Νεκρός ένας 18χρονος

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News