Πασχάλης Τσαρούχας: Διαβάζαμε τις υποθέσεις κι άκουγες βογκητά, συνάδελφος άντρας έκλαιγε

MEDIA ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Φοβούνται οι άνθρωποι»

Στη χθεσινή συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ και στις καταγγελίες που έχουν γίνει αναφέρθηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Mega.

«Έγινε για να βρεθούμε ξανά και να οργανώσουμε πώς θα πάμε παρακάτω. Δύο υποθέσεις έχουν μείνει ανοιχτές και πρέπει να κλείσουν. Έχουμε κάποιες δυσκολίες. Συμβαίνουν πράγματα που είναι πολύ δυσάρεστα. Δεχόμαστε πιέσεις και εμείς και άνθρωποι που εμπλέκονται με τις υποθέσεις. Θα χρειαστεί να πάρει πολιτικές αποφάσεις το Σωματείο για να πάνε μπροστά τα πράγματα», είπε αρχικά ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας είπε στη συνέχεια: «Ερχόταν ο άλλος σου έλεγε το πρόβλημά του αλλά δεν το υπέγραφε. Αν δεν βάλει την υπογραφή του από κάτω, δεν μπορείς να το τρέξεις. Φοβούνται οι άνθρωποι. Η θέση η δική μου είναι ότι εφόσον έχει ανοίξει αυτό το πράγμα ας ανοίξει τελείως. Καινούργιες καταγγελίες δεν υπάρχουν, αλλά γνωρίζω πολλά ονόματα και υποθέσεις που δεν έχουν καταγγελθεί επίσημα».

«Ο πρώτος καιρός ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Εγώ έπαιρνα τους φακέλους και συγκαλούσα το συμβούλιο. Όταν διαβάζαμε τις υποθέσεις άκουγες βογκητά. Συνάδελφος άνδρας έκλαιγε. Όσο πέρναγε ο καιρός σκληρύναμε και εμείς. Δεν μας σόκαραν πια. Είναι πολύ δυσάρεστα αυτά και ειδικά για τους ανθρώπους που τα υπέστησαν», πρόσθεσε επίσης ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ενώπιον της δικαιοσύνης για σεξουαλική κακοποίηση δυο ανήλικων κοριτσιών

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites