Δήμος Πειραιά: Η Αντιδήμαρχος Πρασίνου μοίρασε Αλεξανδρινά λουλούδια στο προσωπικό Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Δήμος Πειραιά: Η Αντιδήμαρχος Πρασίνου μοίρασε Αλεξανδρινά λουλούδια στο προσωπικό Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

NEWS ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πειραιά, , επισκέφθηκε σήμερα η Αντιδήμαρχος Πρασίνου του δήμου Πειραιά, κ. Αντωνία Καρακατσάνη, συνοδευόμενη από συνεργάτες ης, προκειμένου να μοιράσει σε όλο το προσωπικό  γλάστρες με Αλεξανδρινά λουλούδια λόγω των γιορτινών ημερών των Χριστουγέννων.

Η κ. Καρακατσάνη συνομίλησε για αρκετή ώρα με το διοικητή της υπηρεσίας  Αρχιπύραρχο, κ. Αναστάσιο Βασιλείου καθώς και με το σύνολο του προσωπικού της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πειραιά.

Ο κος Βασιλείου ενημέρωσε την Αντιδήμαρχο  για το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας στο οποίο βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πειραιά και για την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει όχι μόνο με την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Πειραιά, αλλά και. με  τον δήμαρχο Πειραιά , κ. Γιάννη Μώραλη καθώς  και με το σύνολο των φορέων του μεγάλου λιμανιού.

Από την πλευρά της η κ Αντωνία Καρακατσάνη ευχαρίστησε   τον διοικητή καθώς και όλα τα στελέχη της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πειραιά για την άμεση ανταπόκριση τους σε όλα τα έκτακτα περιστατικά που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά στην πόλη του Πειραιά.

Τέτοιες ενέργειες όπως η σημερινή τιμούν τον δήμαρχο Πειραιά, κ.  Γιάννη Μώραλη καθώς και την Αντιδήμαρχο Πρασίνου, κ. Αντωνία Καρακατσάνη διότι αναγνωρίζουν έμπρακτα την αυταπάρνηση του προσωπικού της πυροσβεστικής υπηρεσίας   που προσφέρει  καθημερινά πολύτιμο έργο στην πόλη του μεγάλου λιμανιού.

Δήμος Πειραιά: Η Αντιδήμαρχος Πρασίνου μοίρασε Αλεξανδρινά λουλούδια στο προσωπικό Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ανοίγει ξανά τις πύλες της στο κοινό η  Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.