ΝΕΟ μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου: «ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ ποτέ αυτό που ζούμε τώρα...»

ΝΕΟ μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου: «ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ ποτέ αυτό που ζούμε τώρα…»

MEDIA NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Γρηγόρης Πετράκος για ακόμη μια φορά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μίλησε για την πανδημία του κορονοϊού και εξέφρασε την διαφορετική άποψη που έχει.

Συγκεκριμένα έγραψε:
«Μετά από ένα χρόνο εγκλεισμού!
Μπαίνουμε σε μεγαλύτερο εγκλεισμό ….
Μη συνηθίσετε. Μη συνηθίσετε!!!»

Και μέσα από το βίντεο του είπε τα εξής:
“Αγαπημένοι φίλοι, συμπληρώνουμε πλέον ένα χρόνο μέσα σε αυτή την παράνοια. Μας λένε ότι οδεύουμε προς ένα σκληρότερο lockdown για ακόμη μια φορά, ένα χρόνο αφού εφαρμόστηκε το πρώτο. Εκείνο το πρώτο, μας είχαν πει ότι εφαρμόστηκε γιατί είχαμε μπροστά μας ένα νέο φαινόμενο και δεν ξέρουμε πως να αντιδράσουμε. Τώρα, ένα χρόνο μετά, δυστυχώς ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε. Έχουμε να κάνουμε με μία ίωση που έχει κάποιες συγκεκριμένες ιδιομορφίες.

Αφορά ελάχιστα τις μικρές τις μεσαίες ηλικίες και τον υγιή πληθυσμό, ενώ αντίθετα μπορεί να γίνει πολύ βαριά και επικίνδυνη σε μεγάλες ηλικίες και ευπαθείς ομάδες.

Όμως ο λόγος που συνεχίζονται τα καταστροφικά για τον άνθρωπο μέτρα εγκλεισμού, ουδεμία σχέση έχουν με την υγειονομική κρίση. Όποιος ακόμη δεν έχει καταλάβει ότι διακυβεύεται η ελευθερία, η δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το μέλλον των παιδιών μας, τον καλό να συνέλθει από το φόβο του και να ψάξει μέσα στην καρδιά του για την αλήθεια. Προσωπικά, τους κοιτάω στα μάτια, τους λέω πως δεν φοβάμαι. Δε φοβάμαι, ούτε αυτούς, ούτε τα μέτρα τους. Η ψυχή μου, εξαρτάται μόνο από τη δική μου στάση και από τις επιλογές μου και όχι, από αυτά θα μου επιβάλουν. Αυτά, αφορούν μόνο το εξωτερικό μου σώμα και επειδή η ψυχή είναι αυτό που μετράει, θέλω να σας παρακαλέσω ! Μην τους φοβάστε. Αντισταθείτε. Αντισταθείτε με όποιον τρόπο μπορείτε. Και προς θεού, μην συνηθίσετε ποτέ αυτό που ζούμε τώρα. Μην συνηθίσετε τον εγκλεισμό, μην συνηθίσατε τις μάσκες, μην συνηθίσετε ποτέ την απόσταση με το διπλανό σας, μην συνηθίσετε να μην εργάζεται και να ζητιάνευε για ένα επίδομα. Σας παρακαλώ μέσα απ’ την ψυχή μου μη συνηθίσετε, μη συνηθίσετε!»

Δείτε ακόμα:  Επίσημο: Δεν υπάρχει σκέψη για κλειστά πάρκα την Καθαρά Δευτέρα – Δεν υπάρχει απαγόρευση για χαρταετό

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News