Ο Πειραιάς έχει φορέσει ήδη τα γιορτινά του και είναι έτοιμος με πρωτότυπες ιδέες στολισμού να υποδεχθεί την περίοδο των Χριστουγέννων. Το γεγονός αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις άοκνες ενέργειες του Αντιδήμαρχου Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού του δήμου Πειραιά, κ. Λεωνίδα Μανωλάκου. Όμως ο δημοφιλής μανιάτης Αντιδήμαρχος με μια ανάρτηση του στο facebook, δηλώνει ότι όλη αυτή η προσπάθεια είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς που διευθύνεται από τον δήμαρχο της πόλης και δίνει τα εύσημα σε oλους τους συντελεστές της.
Διαβάστε την δήλωση του Αντιδήμαρχου Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού, κ. Λεωνίδα Μανωλάκου:
“Τα φετινά Χριστούγεννα για όλους μας θα είναι διαφορετικά. Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας σε όλο τον κόσμο, μας οδήγησε να σχεδιάσουμε τον φωτοστολισμό της πόλης προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της εποχής για ασφάλεια.
Σύμφωνα με τις οδηγίες και την εποπτεία του Δημάρχου κ. Γιάννη Μωραλη ,τις αστείρευτες και πρωτότυπες ιδέες της Αντιδημάρχου κας Ανδριάνας Ζαρακέλη, φωταγωγούμε την πόλη μας όσο περισσότερο μπορούμε, αξιοποιώντας το υπάρχον υλικό του Δήμου αλλά και νέα μοντέρνα στολίδια μέσω χορηγών.
Αρωγοί στην προσπάθεια μας το προσωπικό του συνεργείου της Διεύθυνσης Μηχανολογικού – Ηλεκτρολογικού που αφενός δίνει τη μάχη της καθημερινότητας και αφετέρου προσπαθεί να υλοποιήσει τις ιδέες μας.
Πιστοί στο πρόγραμμα του συνδυασμού “Πειραίας Νικητής” φιλοδοξούμε να κρατήσουμε ζωντανό το πνεύμα των Χριστουγέννων και να προσφέρουμε στιγμές χαράς και ελπίδας στους δημότες.
Τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλο το προσωπικό των υγειονομικών υπηρεσιών, που δίνει αυτή την περίοδο αγώνα για την εξασφάλιση της δημόσιας υγείας”.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ Η. ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
Αντιδήμαρχος Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού, Δήμου Πειραιά
Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.