Δημοσιογραφία τύπου ΥΕΝΕΔ: Είδαν απρόκλητη επίθεση 30 κατοίκων της Νέας Σμύρνης στην ΕΛΑΣ!

Δημοσιογραφία τύπου ΥΕΝΕΔ: Είδαν απρόκλητη επίθεση 30 κατοίκων της Νέας Σμύρνης στην ΕΛΑΣ!

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευτυχώς που υπήρχαν και τα βίντεο που τράβηξαν οι πολίτες! «ΕΔΕ» έχει καταντήσει να σημαίνει «Εγώ Δεν Ευθύνομαι»! Είναι πράγματι εντυπωσιακό: Για τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη η πλειοψηφία των μεγάλων μέσων ενημέρωσης βγήκε με πηχυαίους τίτλους «Απρόκλητη επίθεση 30 ατόμων σε αστυνομικούς της Νέας Σμύρνης»!

Τίτλος που περιλαμβάνεται ως εκτίμηση στην ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ και που προφανώς βασιζόταν και στην είδηση του επίσημου πρακτορείου.

Μόνο που οι δημοσιογράφοι κάνουν ρεπορτάζ και δεν αναμεταδίδουν αμάσητες τις όποιες ανακοινώσεις ως προς τα πώς γίνονται τα γεγονότα. Αν το πράττουν, κάνουν αναφορά στο ποιος το υποστηρίζει, αλλιώς δεν είμαστε δημοσιογράφοι, αλλά, στη συγκεκριμένη περίπτωση, «Η Φωνή της Αστυνομίας»!

Ευτυχώς που υπήρξαν και τα βίντεο που τράβηξαν οι πολίτες και αποδεικνύουν μέρος της αλήθειας, αναγκάζοντας κάποια μέσα που συνελήφθησαν με την γίδα στην πλάτη, να προβούν σε μερική αποκατάσταση των γεγονότων!

ΥΓ1: Και μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί απαξιώνεται το δημοσιογραφικό επάγγελμα (και δεν αναφέρομαι στους συναδέλφους του αστυνομικού ρεπορτάζ).

ΥΓ2: «ΕΔΕ», λέει, διέταξε η ηγεσία της Κατεχάκη. «ΕΔΕ»-Για τον πολύ κόσμο αντί να σημαίνει «Ένορκη Διοικητική Εξέταση» έχει καταντήσει να σημαίνει «Εγώ Δεν Ευθύνομαι»!

ieidiseis.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Νέα Σμύρνη: Ταυτοποιήθηκε ο 22χρονος σάτυρος για τρεις επιπλέον περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News