Δημοσκόπηση: Κατσαφάδος και Μανωλάκος πρώτοι στην Α Πειραιά- Ποιοι προηγούνται στην Β Πειραιά

Δημοσκόπηση: Κατσαφάδος και Μανωλάκος πρώτοι στην Α Πειραιά- Ποιοι προηγούνται στην Β Πειραιά

NEWS Α ΠΕΙΡΑΙΑ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση στην Α και Β Πειραιά για τη Νέα Δημοκρατία: Υψηλό προβάδισμα 17,3% υπέρ της ΝΔ στην Αττική δίνει νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της ηλεκτρονικής εφημερίδας Political, από την 1 ως τις 5 Φεβρουαρίου 2021.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει στην Περιφέρεια Αττικής ποσοστό 38,8% έναντι 21,5% του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας μια διαφορά της τάξης του 17,3%.

Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το ΚΚΕ με ποσοστό 4,6%, ενώ με μικρή διαφορά ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 4,5%. Τέταρτη έρχεται η Ελληνική Λύση με 2,8% και τελευταίο το ΜΕΡΑ 25 με 2,3%.

Δημοσκόπηση: Κατσαφάδος και Μανωλάκος πρώτοι στην Α Πειραιά
Δημοσκόπηση: Κατσαφάδος και Μανωλάκος πρώτοι στην Α Πειραιά

Ενδιαφέροντα συμπεράσματα προκύπτουν, επίσης, από την αξιολόγηση των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, όπως καταγράφηκαν στην έρευνα.

Δείτε ακόμα:  Με ενέργειες του Νίκου Μανωλάκου επιτρέπεται η μετακίνηση για κυνήγι και ψάρεμα!

Στην Α΄ Πειραιά και Νήσων πρώτος έρχεται ο υφυπουργός Ναυτιλίας Κωνσταντίνος Κατσαφάδος με 36,8% και ακολουθεί η ευχάριστη έκπληξη των βουλευτικών εκλογών 2019, ο Στρατηγός ε.α και επίτιμος Διοικητής της ΑΣΔΕΝ,  Νίκος Μανωλάκος με 12%. Πρόκειται για έναν  δραστήριο βουλευτή που αφουγκράζεται τα προβλήματα της Α΄ Πειραιά και Νήσων και δίνει λύσεις με εύστοχες παρεμβάσεις του. Θυμίζουμε την παρέμβαση του με την οποία επιτράπηκε έστω και προσωρινά το κυνήγι και το ψάρεμα, καθώς και τη παρέμβαση του με την οποία δόθηκε παράταση χρόνου στους δικαιούχους του Νόμου  Κατσέλη ώστε να μην χάσουν την ευεργετική προστασία του. Τρίτος έρχεται με 8,3% ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ενώ στην τέταρτη θέση ισοβαθμούν με 5,3%, οι Γιάννης Μελάς και  Νόνη Δούνια.

Σημειώνεται ότι ένα υψηλό ποσοστό της τάξης του 21,9% επέλεξε να μην απαντήσει.

Δημοσκόπηση στην Α και Β Πειραιά για τη Νέα Δημοκρατία
Δημοσκόπηση στην Α και Β Πειραιά για τη Νέα Δημοκρατία

Πρώτος στις αξιολογήσεις των ερωτηθέντων πολιτών στην Β’ Πειραιά έρχεται ο δημοσιογράφος και βουλευτής Δημήτρης Μαρκόπουλος με 38,6% και δεύτερος ο παλαιός κοινοβουλευτικός του κόμματος, πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης με 11,3%. Υψηλά ποσοστά, πάντως, κατέχουν τόσο ο… κανένας (19,1%), όσο και το «δεν ξέρω / δεν απαντώ» (31%).

Δείτε ακόμα:  Νόμος Κατσέλη: Ο Νίκος Μανωλάκος ZHTA παράταση προθεσμιών για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Διαβάστε ολόκληρη την έρευνα εδώ:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ-ΑΤΤΙΚΗΣ-ΤΕΥΧΟΣ-2-ΠΡΟΘΕΣΗ-ΨΗΦΟΥ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ..

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News