Δημοτική δαπάνη του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη η κηδεία του το Φίλυρο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απόστολος Τζιτζικώστας: «Τεράστιος μέχρι το τέλος. Καλό ταξίδι Αλέξανδρε»
Δημοτική δαπάνη του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο, η κηδεία του δις αργυρού Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαϊδη, στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης.
Μετά από πρόταση του δημάρχου, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, συνεδρίασε εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο Πυλαίας – Χορτιάτη που αποφάσισε να εκφράσει προς την οικογένεια του εκλιπόντος τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών του και να επιδώσει το ψήφισμα στους οικείους του.
Τζιτζικώστας: «Τεράστιος μέχρι το τέλος. Καλό ταξίδι Αλέξανδρε» 
Με τη φράση «τεράστιος μέχρι το τέλος. Καλό ταξίδι Αλέξανδρε» αποχαιρετά τον Ολυμπιονίκη στο τάε κβον ντο Αλέξανδρο Νικολαϊδη ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Τζιτζικώστας επισημαίνει: «είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Δεν υπάρχουν λόγια».
Παραθέτει, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, τις φράσεις του ίδιου του εκλιπόντος κατά την τελευταία του ανάρτηση: «φίλοι μου, σε αυτή τη ζωή που είμαστε όλοι περαστικοί, μεγαλύτερη σημασία έχει τι αποτύπωμα θα έχουμε αφήσει, και όχι πώς ή πότε θα φύγουμε. Αν σωθεί έστω και ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πότε περιμένουμε νέα κακοκαιρία

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News