ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Το είδαμε και αυτό! Διόρισαν ‘’διοικητή’’ στο κέντρο Υγείας Αίγινας τον οδηγό του ασθενοφόρου!

Το είδαμε και αυτό! Διόρισαν ‘’διοικητή’’ στο Κέντρο Υγείας Αίγινας τον οδηγό του ασθενοφόρου!

NEWS Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έχουμε τονίσει πως σε αυτήν την χώρα που ζούμε δεν θα πλήξουμε πότε με τα όσα περίεργα συμβαίνουν στην πολιτική ζωή. Διαβάσαμε στο πάντα “ψαγμένο” reportaznet.gr , ότι στην Αίγινα διόρισαν Διοικητή του Κέντρου υγείας…έναν οδηγό ασθενοφόρου ο οποίος εργάζεται στο κέντρο υγείας. Αλήθεια πως γίνεται αυτό; Άλλωστε από όσο γνωρίζουμε για να γίνει κάποιος διοικητής σε νοσηλευτικό ίδρυμα χρειάζεται  τίτλος ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Το λέμε αυτό διότι από όσο γνωρίζουμε ο νέος διοικητής είναι απόφοιτος τεχνικού λυκείου…

Διαβάστε το θέμα:

Απίστευτα πράματα συμβαίνουν στο νησί της Αίγινας αφού όρισαν ‘’διοικητή’’ στο κέντρο υγείας τον οδηγό …του ασθενοφόρου!

Νέος πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Κέντρου Υγείας Αίγινας είναι ο κύριος Θεριανός Στυλιανός, ο  οποίος είναι οδηγός ασθενοφόρου στο ΚέντροΥγείας Αίγινας.

Η υπαλληλική του σχέση είναι  με σύμβαση τα τελευταία χρόνια.  Τα προσόντα του είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου και έχει τελειώσει το ΙΕΚ ΕΚΑΒ (διασώστης πληρώμα ασθενοφόρου),ενώ  είναι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αίγινας.

Για την ίδια θέση φέρεται να ενδιαφέρονταν οι εξής.

  1. Δούκας Σωκράτης ιδιώτης γιατρός – ειδικότητα χειρουργός, δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ.
  2. Κασιμάκης Παναγιώτης απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου, Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αίγινας και Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ.
  3. Μαυροθαλασσίτης Χρυσόστομος ιδιώτης γιατρός – ειδικότητα καρδιολόγος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αίγινας. Κατά το παρελθόν είχε διατελέσει γιατρός του Κέντρου Υγείας Αίγινας .
  4. Οικονόμου Νικόλαος καθηγητής Πληροφορικής – Γυμνασιαρχής – κάτοχος μεταπτυχιακού Δημόσιας Διοίκησης – πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αίγινας, πρώην γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ.
  5. Τζίτζης Φίλιππος απόφοιτος Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών- υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής αποσπασμένος στο Κέντρο Υγείας Αίγινας , δημοτικός σύμβουλος (αρχηγός δημοτικής παράταξης) στο δήμο Αίγινας πρώην πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ και πρωην αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού στον Δήμο Αίγινας.
Δείτε ακόμα:  Αίγινα: Βίντεο-ΣΟΚ από άγριο ξυλοδαρμό ιδιοκτήτριας ξενοδοχείου και του γιού της

Οι άνω υποψήφιοι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες είχαν καταθέσει ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ  την αίτηση υποψηφιότητας για την θέση του προέδρου της διοικούσας επιτροπής του Κ.Υ. Αίγινας.

Ο τοποθετημένος στην θέση του προέδρου με απόφαση που υπογράφει ο διοικητής της 2η ΔΥΠΕ κ. Χρήστος Ροϊλός κατέθεσε ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ ΑΙΤΗΣΗ.

Εκπρόθεσμη αίτηση κατέθεσε και ο δημοσιογράφος Νικόλαος Αλεξίου ο οποίος κατέχει Πτυχίο Νομικής και είναι διαμερισματικός σύμβουλος στο δημοτικό Διαμέρισμα της Αίγινας (επικεφαλής διαμερισματικής παράταξης).

Την τοποθέτηση του νυν προέδρου την ζητούσε επιτακτικά ο Δήμαρχος Αίγινας Γιαννης Ζορμπας αλλά και  η Αντιπεριφερειαρχης Νήσων Θεωδορακοπουλου Βασιλική .

Εν κατακλείδι ενώ υπήρχαν υποψηφιότητες αξιόλογες με εξέχουσα του ιατρού Χρυσόστομου Μαυροθαλασσίτη , του οποίου η προσφορά είναι μεγάλη στο Κέντρο Υγείας  Αξιοσημείωτο είναι πως και οι αιτήσεις ήταν  εμπρόθεσμες .

Τελικά πρόεδρος  ορίστηκε άτομο το οποίο είχε λιγότερα προσόντα (απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου), με ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ ΑΙΤΗΣΗ, έχει υπαλληλική σχέση με το Κέντρο Υγείας.

Αυτό που δεν μπορούμε  να κάνουμε τα στραβά μάτια είναι στην εκπρόθεσμη αίτηση και στο γεγονός ότι ο ελεγκτής είναι και ελεγχόμενος για ποια διαφάνεια , για ποια αξιολόγηση και για ποια αξιοκρατία μπορούν να μιλήσουν εκεί στην Νέα Δημοκρατία με αυτές τις μεθόδους γυρνάμε στο παρελθόν δεν εκσυγχρονίζουμε το κράτος.

Με λίγα λόγια ανάμεσα σε αιτήσεις γιατρών επιστημόνων επιλέχτηκε ο οδηγός του ασθενοφόρου…

https://www.reportaznet.gr/

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

λεωνιδας μανωλακος

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites