Πολιτιστικός Τουρισμός και εφαρμοσμένη επικοινωνία

Easy Education – (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Παντείου Πανεπιστημίου: “Πολιτιστικός Τουρισμός και εφαρμοσμένη επικοινωνία”

BREAKING NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Το Easy Education και το (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Παντείου Πανεπιστημίου διοργανώνουν το πρόγραμμα «Πολιτιστικός Τουρισμός και εφαρμοσμένη επικοινωνία. Το παράδειγμα της Κεντρικής Μακεδονίας».

Η πολιτιστική κληρονομιά και η σύγχρονη πολιτιστική δημιουργία αποτελούν ένα τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τη χώρα μας, γι’ αυτό το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών στρέφεται στην κοινωνία και αναπτύσσει ποικίλες δράσεις σε τοπικό επίπεδο.

Δείτε ακόμα:  Δύο δωρεάν Webinars από την Easy Education. Δήλωσε συμμετοχή!

Σε αυτό το πλαίσιο, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Παντείου Πανεπιστημίου και το ΚΕΔΙΒΙΜ Easy Education διοργανώνουν το πρόγραμμα «Πολιτιστικός Τουρισμός και εφαρμοσμένη επικοινωνία. Το παράδειγμα της Κεντρικής Μακεδονίας». Κατά τη διάρκειά του θα αξιοποιηθούν σημαντικά παραδείγματα πολιτιστικών πόρων, τα οποία με τη συνδρομή της τεχνολογίας και των ψηφιακών μέσων επικοινωνίας μπορούν να προβληθούν σ’ ένα διευρυμένο κοινό.

Δείτε ακόμα:  Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια για προσλήψεις σε: ΣΔΕ, ΔΙΕΚ, ΕΠΑΣ

Στη μετά την παγκόσμια υγειονομική κρίση περίοδο, ο πολιτιστικός τουρισμός μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην επανεκκίνηση της οικονομίας καθώς το πολιτιστικό κεφάλαιο και ο τουρισμός αποτελούν διαχρονική επένδυση για την ελληνική οικονομία και κοινωνία. Η δικτύωση περιοχών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων δύναται να οδηγήσει σε δυναμικές αλληλεπιδράσεις και στην εξωστρέφεια συμβάλλοντας στη διασύνδεση του τοπικού με το εγχώριο και διεθνές περιβάλλον.

Μπορείς κι εσύ να συμβάλεις στην καταγραφή, ανάδειξη και τελικά στην αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και δημιουργίας του τόπου σου.

Συμπλήρωσε εδώ ερωτηματολόγιο και πρότεινε εσύ τα παραδείγματα που θα χρησιμοποιηθούν στο πρόγραμμα.

Newsroom | Pireas News