Έχασα το μωρό μου τρεις μέρες πριν μάθω το φύλο του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το μοντέλο πρώτη φορά αποκάλυψε το λυπηρό συμβάν
Ένα πολύ λυπηρό γεγονός από τη ζωή της αποκάλυψε το μοντέλο Μύριαμ Γεροκώστα, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην κυπριακή τηλεόραση και στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα». Μίλησε για το παιδί που έχασε, λίγο πριν μάθει το φύλο του.
«Το θέμα της οικογένειας με τσιγκλάει γιατί με την μεγάλη μου σχέση χάσαμε ένα μωρό και πραγματικά είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια. Έχασα ένα μωρό, το λέω και με πιάνει ταχυπαλμία. Το πιο δύσκολο είναι όταν ακούσεις την καρδούλα ενός μωρού, νιώσεις πως έχεις ένα μωρό μέσα σου και ξαφνικά μια μέρα χαθεί… Το έζησα πολύ άσχημα», έιπε η Μύριαμ Γεροκώστα και συνέχισε:
«Εκείνο το διάστημα ο πρώην σύντροφος μου με στήριξε πάρα πολύ και είχα την οικογένεια μου δίπλα μου. Είχα και τις φίλες μου δίπλα μου και ήταν μια περίοδος που έπρεπε να πατήσω στα πόδια μου. Μου στοίχισε πάρα πολύ και έκανα πάρα πολύ καιρό να το αποβάλλω και να πω ότι η ζωή προχωράει. Ήμουν τριών μηνών παρά τρεις μέρες. Δηλαδή σε τρεις μέρες θα μάθαινα το φύλο».
Το μοντέλο αναφέρθηκε και μια άσχημη εμπειρία της από τον χώρο της μόδας, λέγοντας: «Πριν λίγα χρόνια είχα μια άσχημη εμπειρία στον χώρο της μόδας. Ήμουν καλεσμένη για να ανοίξω ένα μεγάλο fashion show στην Αθήνα, σε μεγάλο ξενοδοχείο, όμως εκείνος που το διοργάνωνε μόλις τελείωσε το σόου ήρθε και μου είπε ‘το ξενοδοχείο είναι γεμάτο και αν δεν σε ενοχλώ να κοιμηθώ στο δωμάτιο σου, πάνω στον καναπέ’. Εγώ αναρωτιόμουν τι μου έλεγε. Έπαθα λίγο σοκ αλλά ευτυχώς στρόφαρα γρήγορα γιατί εγώ έτσι κι αλλιώς θα έμενα κάποιες επιπλέον μέρες στην Αθήνα στο σπίτι της κολλητής μου. Λέω, μπορείς να πάρεις το δωμάτιο να φύγω από σήμερα. Επέμεινε και εγώ ήμουν κάπως γιατί ακούς τόσα πολλά. Δεν συνεργάστηκα ποτέ ξανά μαζί του».

Δείτε ακόμα:  Σε 198 σημεία τα δωρεάν rapid test την Πέμπτη

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News