Εφιαλτικό σενάριο με διορισμό Γεραπετρίτη ως υπουργό εξωτερικών!

Εφιαλτικό σενάριο με διορισμό Γεραπετρίτη ως υπουργό εξωτερικών!

BREAKING NEWS NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάποιοι κύκλοι πολύ “φιλικοί” με την Τουρκία παίζουν Εθνικά επικίνδυνα «παιχνίδια»…θέλοντας να τοποθετήσουν ως υπουργό εξωτερικών τον ανεκδιήγητο Γιώργο Γεραπετρίτη που ήθελε να μας “διαπαιδαγωγήσει” με τα sms μετακίνησης

Ένα εφιαλτικό σενάριο διακινούν εκδοτικά συγκροτήματα τα οποία φημίζονται για την «αγάπη’ την οποία τρέχουν προς την Τουρκία. Το σενάριο αυτό θέλει στον φημολογούμενο ανασχηματισμό να υπάρξει αντικατάσταση του υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια, από τον υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη. Και τον Νίκο Δένδια να αναλαμβάνει το υπουργείο οικονομικών στην θέση του Χρήστου Σταϊκούρα!

Δεν ξέρουμε τι είναι πιο επικίνδυνο. Το σενάριο αυτό ή οι κύκλοι που το προωθούν. Φανταστείτε δηλαδή, να αναλάβει υπουργός εξωτερικών ο άνθρωπος ο οποίος με επίσημη, δημόσια δήλωση του απεμπόλησε τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και έστειλε μήνυμα προς την Τουρκία ότι η κόκκινη γραμμή της χώρας μας, είναι τα 6 ναυτικά μίλια!

Οφείλουμε λοιπόν να υπενθυμίσουμε ότι μετά από αυτή την δήλωση, οι τούρκοι άμεσα κλιμάκωσαν τις προκλήσεις τους, αναβαθμίζοντας τες στο χειρότερο επίπεδο μετά το 1974. Εκδίδοντας NAVTEX σε απόσταση 6 μιλίων από το Καστελλόριζο!

Ο χάρτης είναι σαφής για την σημασία της επέκτασης στα 12 μίλια

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Μα φυσικά η πραγματοποίηση του σχεδίου της Τουρκίας, όπως φαίνεται στον χάρτη. Όσοι λοιπόν επιδιώκουν μία τέτοια πολιτική αλλαγή, δεν θέλουν ούτε το καλό της Ελλάδος, ούτε όμως και του πρωθυπουργού. Τον οποίο φαίνεται να προσπαθούν να τον οδηγήσουν σε ένα πολιτικό ολίσθημα με απρόβλεπτες συνέπειες όχι μόνο για την πολιτική του σταδιοδρομία, αλλά για την ίδια την υστεροφημία του.

via

Δείτε ακόμα:  "Στρατηγέ Ακάρ μη μας υποτιμάτε, γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεως"

Newsroom | Pireas News