Εφοπλιστής Λασκαρίδης«Έχουμε χεσ...νο τον πρωθυπουργό». Οι εφοπλιστές δεν χρειάζονται την κυβέρνηση-video

Εφοπλιστής Λασκαρίδης: «Έχουμε χεσ…νο τον πρωθυπουργό». Οι εφοπλιστές δεν χρειάζονται την κυβέρνηση-video

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Με μια δήλωση οργής για το περιβάλλον της επιχειρηματικότητας που έχει δημιουργήσει ο Κ. Μητσοτάκης και στην άλλοτε εδραζόμενη στην Ελλάδα, ελληνική Ναυτιλία, ο εφοπλιστής και εθνικός ευεργέτης Πάνος Λασκαρίδης μιλάει «έξω από τα δόντια» για το πως ο εφοπλιστικός κόσμος βλέπει τον πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα ο Π.Λασκαρίδης σε δημοσιογραφική έρευνα του οργανισμού EIC (European Investigative Collaboration) με τίτλο «Black Trail» για τις παραβιάσεις των περιβαλλοντικών όρων λειτουργίας από εφοπλιστές, που φιλοξένησε δηλώσεις του, είπε χαρακτηριστικά:

[irp]
«Οι εφοπλιστές δεν χρειάζονται την κυβέρνηση, το υπουργείο την ΙΜΟ (International Maritime Organisation) και τον πρωθυπουργό», δήλωσε, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι «έχουν χε..ένο τον πρωθυπουργό, γι’ αυτούς δεν έχει καμία χρησιμότητα.

Γιατί; Επειδή η ναυτιλία δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα. Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να κερδίσει ένας πλοιοκτήτης στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν φορτία, δεν υπάρχουν ναυλοσύμφωνα, τίποτα στην Ελλάδα».

Ο Πάνος Λασκαρίδης κατέληξε λέγοντας ότι: «Μόνο τα γραφεία των πλοιοκτητών είναι στην Ελλάδα. Το 80% των πλοίων τους έχουν ξένη σημαία. Δεν τους νοιάζει η ελληνική σημαία».

Το βίντεο τέθηκε υπόψιν του υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος «κατάπιε τη γλώσσα του» και δεν ήξερε τι να απαντήσει.

[irp]

pronews.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου