Ευτυχώς που έχει φύγει η μανούλα μου – Είναι αλλόκοτα όλα αυτά που γράφονται

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Τελικά κάνουν το παν, με οποιονδήποτε τρόπο για να βγάλουν λεφτά και να κονομήσουν σε βάρος μου»
Μπορεί να έχει σχηματιστεί δικογραφία για τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή, Θέμη Αδαμαντίδη, καθώς φέρεται να εμπλέκεται ως πελάτης στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, όμως ο ίδιος τα αρνείται όλα και λέει πως ειναι αλλόκοτα και μάλιστα θεωρεί πώς αν ζούσε η μητέρα θα πέθαινε από τον καημό για τα ψέματα που λέγονται σε βάρος του.
Το συγκεκριμένο κύκλωμα έκανε «ντελίβερι»  ναρκωτικών σε σπίτια και νυχτερινά κέντρα και εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.
Ο τραγουδιστής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει σχέση με αυτά που ακούγονται, συμπληρώνοντας: «Είναι αλλόκοτα όλα αυτά που γράφονται και αδιακρισία μεγάλη. Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου, στον Α. Κούγια και θα κάνει αγωγές σε όσους έχουν εμπλέξει το όνομά μου στο θέμα αυτό».
«Θα δουν αγωγές αυτή τη φορά γιατί τους έχω αφήσει πολλές φορές και δεν έχω ασχοληθεί, αλλά τελικά κάνουν το παν, με οποιονδήποτε τρόπο για να βγάλουν λεφτά και να κονομήσουν σε βάρος μου. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά», σημείωσε στη συνέχεια ο Θέμης Αδαμαντίδης.
Καταλήγοντας και φανερά ενοχλημένος ο τραγουδιστής είπε: «Ευτυχώς που έχει φύγει η μανούλα μου από τη ζωή, γιατί εάν μάθαινε όλα αυτά αυτή τη στιγμή, θα έφευγε από αυτήν την αιτία».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Το παιδί του Πέτρου Φιλιππίδη θα το αγκαλιάσουμε γιατί δεν έχει καμία ευθύνη

Newsroom | Pireas News