Εγκληματικές ενέργειες οι θάνατοι Μαλένας και Ίριδας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι αναφέρουν στο πόρισμά τους οι ιατροδικαστές κ.κ. Καρακούκης και Καλογριάς
Σε ασφυκτικό θάνατο και εγκληματική ενέργεια αποδίδονται οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας στο πόρισμα των ιατροδικαστών, κ.κ. Καρακούκη – Καλογριά και αναμένεται να προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Ο αποκλεισμός παθολογικών αιτιών θανάτου, οι αρνητικές τοξικολογικές εξετασεις και η διαπίστωση πως δεν υπήρχε άλλος παράγοντας, που να οδήγησε στην τραγική απώλεια της Μαλένας και της Ίριδας, υποχρέωσαν τους ιατροδικαστές να ερευνήσουν λεπτομερειακά το ενδεχόμενο του ασφυκτικού θανάτου. Έτσι, με οδηγό τις φωτογραφίες από τα σημάδια στο πρόσωπο της Μαλένας και το ματωμένο πανάκι της Ίριδος, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα δύο κοριτσάκια δολοφονήθηκαν και υπήρξε ανθρώπινη παρέμβαση στην πράξη αυτή.
«Ο συνδυαστικός αποκλεισμός, παθολογικών αιτιών θανάτου, οδηγεί, σύμφωνα και πάλι με τη μεθοδολογία εργασίας, στον βίαιο μηχανισμό θανάτου. Εν συνεχεία, με δεδομένο τον μηχανισμό επίδρασης μηχανικού, ηλεκτρικού ή άλλου παράγοντα, καθώς και δηλητηρίασης, η διαγνωστική προσέγγιση κατευθύνεται στο στερητικό ασφυκτικό μηχανισμό θανάτου. Στη συγκεκριμενη περιπτωση, τον ασφυκτικό μηχανισμό ως αιτία θανάτου επιβεβαιώνουν τα εξής νεκροψιακά/παθολογοανατομικά/φωτογραφικά ευρήματα:
– Εκδορές κατά το ριζορίνιο και εντύπωμα στη δεξιά παρεία κατά τον νεκροψιακό έλεγχο της Μαρίας Ελένης Δασκαλάκη και την επισκόπηση των φωτογραφιών.
– Κακώσεις εν ζωή γενόμενες στοματικού βλεννογόνου άνω χείλους στόματος κατά τον νεκροψιακό έλεγχο του αβάπτιστου θήλεος και την επισκόπηση των φωτογραφιών, σε συνδυασμό με το ανευρεθέν πανάκι που έφερε ικανή ποσότητα αίματος».

Δείτε ακόμα:  «Το τι έγινε εκείνο το βράδυ, δεν γνωρίζει κανείς – Ό,τι έγινε, το έχουν πάρει μαζί τους»

Newsroom | Pireas News