Είχε εγκαταλείψει τα τρία ανήλικα παιδιά του στην τύχη τους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρέθηκαν να γυρίζουν από σπίτι σε σπίτι στον Αμπελώνα ζητώντας λίγο νερό και φαγητό
Ένα δράμα που βίωναν τρία παιδιά ηλικίας 2, 6 και 12 ετών στον Αμπελώνα Λάρισας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες γύριζαν διψασμένα και νηστικά από σπίτι σε σπίτι στη γειτονιά τους για να βρουν λίγο νερό και φαγητό, αφού όπως προέκυψε από τις έρευνες, ζουν σε ένα σπίτι με τον πατριό και πατέρα τους, στο οποίο δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις ασφαλούς και υγιούς διαβίωσης.
Στη θέα των παιδιών, σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com, η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας ήταν άμεση, αφού ειδοποιήθηκαν άμεσα οι αρχές και τα παιδιά με ενέργειες της Πρόνοιας μεταφέρθηκαν για εξετάσεις στο νοσοκομείο. Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί που επίσης ενήργησαν τάχιστα, συνέλαβαν χθες το μεσημέρι τον 44χρονο πατριό των δύο μεγαλύτερων παιδιών και πατέρα του μικρότερου, με τις κατηγορίες της εγκατάλειψης και της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η μητέρα των τριών παιδιών θεωρείται αγνώστου διαμονής προς το παρόν. Τα παιδιά σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, είχαν εγκαταλειφθεί χθες το πρωί από τον 44χρονο και άρχισαν να γυρίζουν στη γειτονιά, ενώ ο ίδιος επέστρεψε από τη δουλειά του, όπως ισχυρίστηκε, το μεσημέρι και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που τον περίμεναν.
Για την τύχη των παιδιών μετά από την ολοκλήρωση των εξετάσεων στο νοσοκομείο αναμένεται να αποφασίσουν οι εισαγγελικές αρχές.

Δείτε ακόμα:  Την Κυριακή 22 Μαΐου η 40η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Newsroom | Pireas News