Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ 0-3: Ο ευρωπαϊκές εφιάλτης συνεχίζεται...

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 0-3: Ο ευρωπαϊκές εφιάλτης συνεχίζεται…

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ευρωπαϊκός εφιάλτης συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό με τις «βαριές» ήττες στο Φάληρο. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της… γερμανικής Φράιμπουργκ να κάνει περίπατο στο «Καραϊσκάκης». Στην άλλοτε απόρθητη έδρα του δέχτηκε τρία γκολ ο Ολυμπιακός δημιουργώντας δυσφορία στους φίλους που που βλέπουν την ανάκαμψη να αργεί.

Η ομάδα που είχε ξεκινήσει με όνειρα όχι απλά καλής πορείας στο Γιουρόπα Λιγκ, ακόμα και να το κατακτήσει, όπως είχε δηλώσει ο Κριστιάν Καρεμπέ, παραμένει στην τελευταία θέση του ομίλου μετά τους αγώνες της 2η αγωνιστικής (έχει προηγηθεί η ήττα στη Γαλλία από τη Ναντ (2-1).

Το άσχημο δεν είναι η βαθμολογική θέση, αλλά η αγωνιστική εικόνα. Παίκτες χωρίς πάθος μέσα στο γήπεδο (έχαναν με 3-0, αλλά μια κίτρινη κάρτα δεν είδε κανείς), με αβίαστα λάθη, ανόρεκτοι (στα όρια της αδιαφορίας) υποτάχτηκαν από τα πρώτα λεπτά στις άγριες διαθέσεις των Γερμανών.

Δέχτηκαν γκολ στο 5ο λεπτό (Χέφλερ), στο 25ο (Γκρέγκοριτς), αλλά, όχι απλά δνε υπήρξε απάντηση, αλλά ούτε καν αντίδραηση. Κι όσοι πίστευαν ότι η εικόνα μπορούσε να αλλάξει στο β΄ μέρος διαψεύστηκαν αφού μόλις μετά από επτά λεπτά παιχνδιού δέχτηκαν τρίτο γκολ (52′ Γκρέγκοριτς).

Δείτε ακόμα:  ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING 18/4: Εδώ το μεγάλο ντέρμπι

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.