Έκανε μήνυση στο Survivor – «Zητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο και με πήγαν μετά από μία εβδομάδα»

MEDIA NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεωρεί ότι αδικήθηκε και εξαπατήθηκε από την παραγωγή

Στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βγήκε σήμερα η Σοφία Μαργαρίτη. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για το λόγο που αναγκάστηκε να καταθέσει μήνυση εναντίον της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης.

«Ο καθένας από εμάς, όταν αδικείται και θεωρεί ότι εξαπατάται και δεν υπάρχει κάποιος δίαυλος επικοινωνίας με την άλλη πλευρά, έχει δικαίωμα να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και να διεκδικήσει το δίκιο του», είπε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη.

Η Σοφία Μαργαρίτη είπε στη συνέχεια: «Όταν χτύπησα, οι νοσηλευτές εκτίμησαν ότι μπορώ να ξαναπαίξω. Εσείς έχετε δει πλάνα από τον πρώτο τραυματισμό, και όχι από αυτόν που κατέληξα στο χειρουργείο. Η μόνη αναφορά έγινε από τον Λιανό και όταν δεν ήμουν πλέον στο συμβούλιο. Κάθε μέρα ζητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο και με πήγαν μετά από μία εβδομάδα. Οι γιατροί μου λένε τώρα πως πρέπει να ξανακάνω επέμβαση».

Η Σοφία Μαργαρίτη επισήμανε επίσης πως μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος δεν υπήρξε καμία επικοινωνία από την εταιρεία παραγωγής, η οποία έχει χαθεί εδώ και μήνες.

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Σφοδρές αντιδράσεις από επαγγελματίες – «Χωρίς μουσική δεν γίνεται»

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites