Εντάλματα σύλληψης για δύο αδέλφια που κατηγορούνται ότι πυροβόλησαν 42χρονο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άνοιξαν πυρ με Καλάσνικοφ εναντίον του με το κίνητρο της επίθεσης να αποδίδεται σε προσωπικούς λόγους
Εντάλματα σε βάρος δύο αδερφών που κατηγορούνται ότι άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον 42χρονου πριν από μια εβδομάδα στην περιοχή του χωριού Ασήμι στο Ηράκλειο εξέδωσε η αρμόδια ανακρίτρια.
Ο 42χρονος γλίτωσε από θαύμα τα χειρότερα, καθώς την περασμένη Τρίτη 28 Μαρτίου τα δύο αδέλφια κατηγορούνται, ότι μόλις τον είδαν να βάζει μπροστά το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε πρατήριο έξω από τα Πραιτώρια, άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του. Ο 42χρονος στην προσπάθειά του να ξεφύγει, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα, ενώ οι δύο φερόμενοι ως δράστες εξαφανίστηκαν. Ωστόσο, για τους αστυνομικούς ήταν θέμα χρόνου να φθάσουν στην ταυτοποίησή τους και στον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους.
Τα δύο αδέρφια κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για διακεκριμένη περίπτωση κατοχής πολεμικού όπλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κίνητρο της επίθεσης αποδίδεται σε προσωπικούς λόγους.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου