Εντάλματα σύλληψης για τον «Shark» και άλλα τρία ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα στοιχεία που έχουν δώσει προστατευόμενοι μάρτυρες που «καίνε» τους αρχηγούς των ομάδων των χούλιγκανς – Στο επίκεντρο των ερευνών ο μάνατζερ του τράπερ και η «Δυτική Αλητεία»
Εντάλματα σύλληψεις για τέσσερα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης που έδρασε στου Ρέντη και δολοφόνησε τον αστυνομικό των ΜΑΤ, Γιώργο Λυγγερίδη, ανάμεσά τους και ο επονομαζόμενος «Shark», οι οποίοι διαφεύγουν μέχρι στιγμής, θα εκδώσουν άμεσα οι ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση.
Σύμφωνα μ επληροφορίες που επικαλέστηκε η αστυνομική συντάκτρια του Star, Κατερίνα Ρίστα, η Ελληνική Αστυνομία έχει επικοινωνήσει μέσω τρίτων και με τα τέσσερα αυτά πρόσωπα, προκειμένου να παραδοθούν. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν οι Αρχές για τον επονωμαζόμενο «Shark» (καρχαρίας), 31 ετών, ο οποίος ήταν αυτός που φέρεται να κατηύθυνε το μοιραίο βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου 2023 τους χούλιγκανς στο σημείο που βρισκόταν η διμοιρία των ΜΑΤ κοντά στο κλειστό γυμναστήριο στου Ρέντη.
Σε βάρος του εκκρεμούν άλλες τρεις δικογραφίες, εκ των οποίων οι δύο αφορούν ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συντρόφου του. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε πλήθος φισιγγίων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες με την κωδική ονομασία «67Ε» δίνει και τον δίδυμο αδελφό του «Shark», λέγοντας ότι είναι και εκείνος ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης, κάτι όμως που δεν προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της οργάνωσης.
Στο μεταξύ ο μάνατζερ του τράπερ ήταν ο επικεφαλής της πιο σκληρής ομάδας των χούλιγκανς της Θύρας 7. Ο σύνδεσμος στο Ίλιον με την ονομασία «Δυτική Αλητεία» ήταν μία από τις βιτρίνες, καθώς έκαναν εκβιασμούς, πουλούσαν προστασία, έβγαζαν χρήματα από τα εισιτήρια των αγώνων της ομάδας τους και οργάνωναν και συμμετείχαν σε αιματηρά ραντεβού θανάτου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο μάνατζερ του τράπερ καθόριζε τους ρόλους των μελών και τις κινήσεις τους. Επιχειρήσεις και καντίνες κοντά στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» και το ΣΕΦ δεν είχαν τύχη, αν δεν πλήρωναν προστασία.
Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., «η υπογραφή του Χ.Μ. (μάνατζερ τράπερ) ήταν “χαρακτηριστικά” μαχαιρώματα (τσιμπήματα) σε αντίπαλους οπαδούς. Ο ίδιος δια της δικηγόρου του αρνείται τα πάντα, κάνοντας λόγο για αόριστες αναφορές. Επιπλέον, τα όσα αναφέρονται για εκβιασμούς και εισπράξεις από εισιτήρια και καντίνες δεν επιβεβαιώνονται από τα στοιχεία της έρευνας της Αστυνομίας.
Κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ακόμη και απόπειρα βιασμού είναι κάποιες απο τις κατηγορίες που βαραίνουν μέλη του συνδέσμου «Δυτική Αλητεία». Σε όλες τις αναρτήσεις τους στα social media, τα μέλη της οργάνωσης του 26χρονου μάνατζερ κρύβουν τα πρόσωπά τους, σε κάποιες μάλιστα κρύβουν ακόμηκαι τα παπούτσια τους, για να μην ταυτοποιηθούν σε επεισόδια. Για τη δράση τους οι Αρχές αναφέρουν: Αποκομίζει χρηματικά οφέλη από την πώληση εισιτηρίων σε αγώνες του Ολυμπιακού, αλλά και από καντίνες έξω από τα γήπεδα, υποχρεώνοντάς τους να πληρώνουν 20 ή και 50 ευρώ.
Εν τω μεταξύ, το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, που δείχνει ένα κομβόι αυτοκινήτων και μοτοσικλετών να κατευθύνεται από το γήπεδο Καραϊσκάκης προς το κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, το οποίο φέρεται να μετέφερε τα πολεμοφόδια των χούλιγκανς.

Δείτε ακόμα:  Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των μελών συμμορίας που έκλεβαν ηλικιωμένους παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News