Εντοπίστηκε κατάστημα με παράνομα τυχερά παιχνίδια – Τρεις συλλήψεις

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 μηχανήματα, τύπου «Φρουτάκια»
Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας κατά τον εντοπισμό καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αττική, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια.
Ειδικότερα, συνελήφθησαν η ιδιοκτήτρια, ο προσωρινά υπεύθυνος και υπάλληλος του καταστήματος, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών σχετικά με τα τυχερά παιχνίδια και τα προσωπικά δεδομένα.
Όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, είχαν τεθεί σε λειτουργία παιχνιδομηχανήματα, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 μηχανήματα, τύπου «Φρουτάκια» και κλειδιά για τη λειτουργία τους, 3 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές και κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή (server), 5 οθόνες, 7 κάμερες καταγραφής εικόνας, καταγραφικό και 360 ευρώ.
Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, τα υπόλοιπα κατασχεθέντα στην Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού για φύλαξη και το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Θέλει να σώσει το τομάρι του» λέει η μητέρα της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς

Newsroom | Pireas News