ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Επανέρχονται σήμερα τα δρομολόγια του τρένου στη γραμμή Αθήνα – Καλαμπάκα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ανακοίνωση της Ηellenic Train
Επανακυκλοφορούν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 882 και 887 (Αθήνα- Καλαμπάκα– Αθήνα) από σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, σύμφωνα με ενημέρωση από τη Hellenic Train.
Ειδικότερα, το δρομολόγιο 882 (ώρα αναχώρησης 08:28 από ΣΣ Λαρίσης) θα πραγματοποιείται με τρένο στη διαδρομή Αθήνα- Λειανοκλάδι. Ακολούθως, οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία από το Λειανοκλάδι έως την Καλαμπάκα και ενδιάμεσες στάσεις σε Καρδίτσα και Τρίκαλα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 14/09/2023 – Επαναφορά των δρομολογίων 882 και 887 από 15.09.2023 (με λεωφορειακή σύνδεση στο τμήμα Λειανοκλάδι – Καλαμπάκα)https://t.co/5Zj6mYJUcE
— Hellenic Train (@HellenicTrain) September 14, 2023

 
Αντίστοιχα, το δρομολόγιο 887 (ώρα αναχώρησης 16:58) θα πραγματοποιείται με λεωφορείο από την Καλαμπάκα μέχρι τον ΣΣ Λειανοκλαδίου, με στάσεις σε Τρίκαλα και Καρδίτσα και στη συνέχεια μετεπιβίβαση σε αμαξοστοιχία με προορισμό την Αθήνα.
Υπενθυμίζεται ότι, το τμήμα Λειανακλάδι – Καλαμπάκα- Λειανοκλάδι εξυπηρετείται με λεωφορεία λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στο σιδηροδρομικό δίκτυο εξαιτίας των πλημμυρών.
 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Προχωρά η επέκταση του Προαστιακού σε Ραφήνα και Λαύριο

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News