Έρχεται η νέα λειτουργία για να μην ανοίγουμε πολλές καρτέλες όταν «googlάρουμε»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά της

Αν κάνετε συνεχώς αναζητήσεις στο Google για το παραμικρό, το νέο χαρακτηριστικό του Chrome browser στοχεύει στο να κάνει τη ζωή σας λιγάκι ευκολότερη.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από το επίσημο blog της, η Google ανακοίνωσε τα νέα χαρακτηριστικά που θα έρθουν στο πασίγνωστο πρόγραμμα περιήγησης με την επερχόμενη ενημέρωση του, με κωδικό αριθμό ‘108’.

Συγκεκριμένα, η έκδοση των σταθερών υπολογιστών θα εμπλουτιστεί με ένα νέο κουμπί που θα εμφανίζεται όταν κάποιος κάνει αναζήτηση στη κεντρική μπάρα των διευθύνσεων.

Πατώντας, λοιπόν, το ‘Open search in side panel’ η αναζήτηση δε θα ανοίγει σε κάποια νέα καρτέλα, ούτε θα φεύγετε από την σελίδα που είστε ήδη. Αντιθέτως, τα αποτελέσματα θα εμφανίζονται σε ένα πλαϊνό πάνελ στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Αν επιλέξετε κάποιο link, τότε αυτό θα αντικαθιστά την ανοιχτή καρτέλα, με το πάνελ να μένει ανοιχτό μέχρι να βρείτε αυτό που όντως ψάχνετε ή να το κλείσετε χειροκίνητα.

Το νέο κουμπί γρήγορης αναζήτησης που θα προστεθεί στην κεντρική μπάρα του Google Chrome:

Παράλληλα, η επόμενη έκδοση του Chrome θα φέρει και ένα ακόμη πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό, το οποίο θα σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις αυξομειώσεις των τιμών σε οποιοδήποτε e-shop, πατώντας το σχετικό κουμπί που θα εμφανίζεται ομοίως στην γραμμή των διευθύνσεων.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  NASA: Αυτός είναι ο ήχος που εκπέμπει μια "μαύρη τρύπα"

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites