Ερχόμεθα προς τη θάλασσαν

Ερχόμεθα προς τη θάλασσαν: Επισκεφθείτε την Επετειακή Έκθεση των Ναυτικών Χρονικών στο ‘Iδρυμα Ευγενίδου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑ

«Ερχόμεθα προς την θάλασσαν…»’’ Η εξέλιξη της ελληνικής ναυτιλίας στις σελίδες των Ναυτικών Χρονικών ‘’ είναι ο τίτλος της επετειακής έκθεσης που διοργάνωσε το περιοδικό Ναυτικά Χρονικά με αφορμή την συμπλήρωση των 90 χρόνων από την ίδρυση του.

Στην ‘Έκθεση, η οποία φιλοξενείται στο Ίδρυμα Ευγενίδου από  την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 έως την Κυριακή 29 Μάϊου 2022 παρουσιάζεται η ανάπτυξη και εδραίωση της ελληνικής ναυτιλίας κατά τον 20ό και 21ο αιώνα όπως αντανακλάται μέσα από τις σελίδες των Ναυτικών Χρονικών. Στην επετειακή αυτή παρουσίαση, για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ναυτιλιακού Τύπου, γίνεται προσπάθεια για την καταγραφή και την ανάδειξη των σημαντικότερων κομβικών σημείων που επηρέασαν τη ναυτιλία των Ελλήνων μέχρι τη σημερινή εποχή.

Στην ανοικτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στις 17.03.2022 στο Ίδρυμα Ευγενίδου συμμετείχαν σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της Ναυτιλίας. Το ΝΕΕ εκπροσώπησε  ο Πρόεδρος του  Δρ Γ.Δ Πατέρας ενώ συμμετείχαν   επίσης οι αντιπρόεδροι  κ.κ  Γ. Αλεξανδράτος και Β. Λογοθέτης, το μέλος της ΔΕ κ. Ι. Πλατσιδάκης  και τα μέλη ΔΣ ΝΕΕ κα. Πετράκη Ελπινίκη,  κ. Δημήτριος Φαφαλιός, κ. Προκοπάκης Ηρακλής και ο κ. Ευστράτιος Τσαλαμανιός.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πασαλιμάνι: Έκθεση ιστορικών μοτοσυκλετών την Κυριακή 3 Οκτωβρίου

Newsroom | Pireas News