ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

«Σάτυρος» στην Κυψέλη ακολούθησε κοπέλες και τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καταγγελία δύο νεαρών γυναικών ερευνά η Αστυνομία
Τις καταγγελίες δύο νεαρών κοριτσιών για έναν «σάτυρο», ο οποίος εμφανίστηκε μπροστά τους και τις τρομοκράτησε με τις άσεμνες πράξεις του, ερευνά η Ασφάλεια Αττικής.
Το πρώτο περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν δύο φίλες επέστρεφαν στο σπίτι της μίας στην περιοχή της Κυψέλης. Λίγα μέτρα πριν φτάσουν, αντιλήφθηκαν ότι ένας άγνωστος άνδρας της ακολουθούσε. Άνοιξαν το βήμα τους και μπήκαν άρον – άρον στην πολυκατοικία, κλειδώνοντας την πόρτα. Εκεί, από τον κοινόχρηστο χώρο της εισόδου, βλέπουν τον άγνωστο άνδρα να κατεβάζει το παντελόνι και το εσώρουχο του, επιδεικνύοντας τα γενετικά του όργανα και προχωρώντας σε άσεμνες πράξεις.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι το επόμενο βράδυ ο άγνωστος άνδρας εμφανίστηκε και πάλι στη μία από τις δύο κοπέλες την ώρα που επέστρεφε σπίτι της και επιχείρησε να την ακολουθήσει. Τότε η νεαρή έβαλε τις φωνές και ο «σάτυρος» έφυγε τρέχοντας, φοβούμενος ότι μπορεί να συλληφθεί.
Οι δύο φίλες κατήγγειλαν τα περιστατικά στην ΕΛ.ΑΣ., έδωσαν στους αστυνομικούς τα χαρακτηριστικά του δράστη και ό,τι άλλο θυμόντουσαν από τον άγνωστο άνδρα. Η καταγγελία εξετάζεται με προσοχή από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, ενώ γίνεται έρευνα, για το εάν έχουν καταγγελθεί άλλα παρόμοια περιστατικά στην περιοχή ή ο συγκεκριμένος «σάτυρος» έχει βάλει στο στόχαστρο τη συγκεκριμένη κοπέλα.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Οι κάτοικοι να μην πλησιάζουν ακόμα και σπίτια με μικρές βλάβες

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News