Έσυραν 85χρονη στη μέση του δρόμου για να της αρπάξουν την αλυσίδα από το λαιμό της

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθησαν με ένταλμα μία 49χρονη και ένας 48χρονος οι οποίοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικής ληστεία που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα σε βάρος ηλικιωμένης στις 13 Απριλίου στην περιοχή της Γλυφάδας.
Στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας ταυτοποιήθηκαν ως δράστης 49χρονη και ως συνεργός 48χρονος σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, από την οποία επήλθε βαριά σωματική βλάβη, δυνάμει της οποίας εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Οι κατηγορούμενοι με το αυτοκίνητό τους προσέγγισαν μέρα-μεσημέρι την 85χρονη, που κινούνταν πεζή και της επιτέθηκαν, με σκοπό να αρπάξουν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.
Ο 48χρονος ακινητοποίησε την παθούσα και η 49χρονη τράβηξε βίαια την αλυσίδα, ασκώντας της παράλληλα πίεση στο λαιμό, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της. Η 49χρονη δε δίστασε να σύρει την ηλικιωμένη γυναίκα στο έδαφος, τραυματίζοντας την, έως ότου καταφέρει να της αποσπάσει την αλυσίδα. Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν τη Δευτέρα το μεσημέρι στην περιοχή των Αχαρνών τους κατηγορουμένους και τους οδήγησαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικής, όπου συνελήφθησαν βάσει των σχετικών ενταλμάτων που εκκρεμούσαν σε βάρος τους. Βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν κατά την διάρκεια της ληστείας.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πέταξε για πρώτη φορά τη μάσκα και συγκλόνισε – «Προσπαθούσα να κρατηθώ στη ζωή»

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News