Ευαγγελία Αραβανή: Ο νέος έρωτας στη ζωή της και ο μυστικός γάμος στη Λευκάδα

Ευαγγελία Αραβανή: Ο νέος έρωτας στη ζωή της και ο μυστικός γάμος στη Λευκάδα

MEDIA NEWS

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο Ευαγγελία Αραβανή είναι πάνω από δύο χρόνια ζευγάρι με τον 40χρονο επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη. Μάλιστα το δημοσίευμα ανέφερε ότι οι δυο τους αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το γάμο του στη Λευκάδα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τη δημοσιότητα. Η Λευκάδα είναι ένα νησί που αγα­πούν ιδιαίτερα και οι δύο, ενώ απέ­κλεισαν το ενδεχόμενο να κάνουν το γάμο τους στον Πόρο, όπου δια­τηρεί μεν την ξενοδοχειακή του επιχείρηση εκείνος, αλλά από την άλλη είναι ένα πολύ μικρό νησί και ένα μέρος στο οποίο όλοι τους «την έχουν στημένη», καθώς ξέρουν ότι εκεί περνάει τα καλοκαίρια της η Ευαγγελία με τον αγαπημένο της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι σχεδίασε το γάμο του κάτω από άκρα μυστικότητα, αφού δεν θέλουν κανείς να ξέρει για το μυστήριο και βέβαια θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν την εμφάνιση φωτογράφων. Το ζευγάρι κρατάει φανατικά τη σχέση του μακριά από τη δημοσιότητα, καθώς ο 40χρο­νος επιχειρηματίας είναι χαμηλών τόνων.

Δείτε ακόμα:  GNTM: Γάμος για την Μαριάννα Παινέση λίγο πριν γίνει Μανούλα!

Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά:

 

enikos.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News