Εξιτήριο για τη μητέρα του Μιχάλη, αλλά εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο ο πατέρας του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο γονιός του του δολοφονημένου 29χρονου ένιωσε έντονη αδιαθεσία – Συνεχίζουν να νοσηλεύονται τρεις Έλληνες, ενώ βγήκε από την κλινική ένας Κροάτης
Εξιτήριο έλαβε χθες από το Νοσοκομείο «Κοργιαλένειο -Μπενάκειο» ΕΕΣ, η μητέρα του άτυχου 29χρονου που έχασε τη ζωή του έπειτα από την οργανωμένη επίθεση οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Υπεβλήθη σε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο που ολοκλήρωσε χωρίς ευρήματα, αναφέρει ανακοίνωση του νοσοκομείου. Ωστόσο, εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο με έντονη αδιαθεσία ο πατέρας του φιλάθλου της ΑΕΚ πριν από λίγο.
Ο πατέρας του 29χρονου νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική μετά από έντονη αδιαθεσία και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Επίσης, εξιτήριο έλαβε σήμερα και ο αλλοδαπός υπήκοος (Κροάτης), (37 ετών), που νοσηλευόταν στην Α’ Χειρουργική Κλινική, μετά την ολοκλήρωση του απεικονιστικού και εργαστηριακού ελέγχου.
Στο νοσοκομείο συνεχίζουν να νοσηλεύονται τρεις Έλληνες.
Ειδικότερα:
• Ημεδαπός υπήκοος (48 ετών) νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.
• Ημεδαπός υπήκοος (47 ετών) νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.
• Ημεδαπός υπήκοος (26 ετών) νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Με ρίψη πυροτεχνημάτων υποδέχθηκε το Ηράκλειο το 2022

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News