Φάρμα spoiler: Τα παρατάει όλα και φεύγει ο Τζώρτζογλου;

Φάρμα spoiler: Τα παρατάει όλα και φεύγει ο Τζώρτζογλου;

MEDIA NEWS SPOILER

Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν;

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Φυσικά όπως κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια, ριάλιτι έτσι και εδώ θα έχουμε καθημερινά SPOILER, με όλο το παρασκήνιο και τους νικητές σε κάθε δοκιμασία.

Έχει αρχίσει να φαίνεται σιγά σιγά στην Φάρμα ότι ο Τζώρτζογλου δεν είναι και τόσο αγαπητός στους υπόλοιπους συμπαίχτες του. Από την μία εκείνος προσπαθεί να είναι το κέντρο ενδιαφέροντος στο κτήμα, και από την άλλη οι περισσότεροι παίχτες του ριάλιτι εκνευρίζονται με την όλη συμπεριφορά του, και το στυλ ανωτερότητας που περνάει. 

Από καλές και εξακριβωμένες πληροφορίες οι παίχτες βλέπε Ντούπη, έχουν αρχίσει και επεξεργάζονται σχέδιο για να αποδυναμώσουν και τελικά να βγάλουν εκτός Φάρμας τον ηθοποιό.

Ένα δύσκολο πρόβλημα που καλείτε να λύση η παραγωγή, αφού ο ηθοποιός σίγουρα είναι το μεγαλύτερο όνομα του ριάλιτι και με κανένα τρόπο δεν θα ήθελαν να τον δουν εκτός. Από την άλλη θα πάει κόντρα με τους πολλούς που από την στιγμή που το έχουν αποφασίσει είναι θέμα χρόνου να καταφέρουν να κάνουν πράξη.

Ποια πλευρά θα βάλει νερό στο κρασί της;

Μόνος εναντίον όλων

Η αλήθεια είναι ότι σιγά σιγά βλέπουμε ότι μέσα στο κτήμα είναι αρκετοί ειδικά οι μη διάσημοι που δεν γουστάρουν τον Στράτο, και ειδικά με τις τρελές εκρήξεις του και τα πολύ θεατρινίστικα όπως λένε ξεσπάσματά του.

Δείτε ακόμα:  Έλληνας επιστήμονας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κλιματική αλλαγή

Του καταλογίζουν ότι θέλει να έχει άποψη για τα πάντα, και προσπαθεί να είναι μόνιμα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο κτήμα.

Την πάτησε μια φορά ο Ιατρόπουλος, και δεν ξέρουμε αν πήρε το μήνυμα.

Η δική μας άποψη ήταν και είναι ότι θα τον δούμε να φεύγει από το κτήμα. σχετικά σύντομα. Το παράθυρο έτσι και αλλιώς το άνοιξε η παραγωγή, με την επιστροφή του Ιατρόπουλου, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Δύσκολο να συνεχίσει το μόνος εναντίον όλων.

Το πότε θα δούμε να φεύγει;

Πολύ σύντομα και πρώτοι θα το μάθετε εδώ. Όπως και στην περίπτωση του Ιατρόπουλου.

Ξέραμε ότι τι θα γίνει και απλά περιμέναμε το πότε θα εξελιχθεί το ατύχημα με τον Στράτο.

Άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει πάρα πολύ καιρό πριν ότι αναμένουμε την αποχώρηση του, και μάλιστα περιμέναμε αυτήν την εβδομάδα και επίσης σας είχαμε ενημερώσει, αλλά με τη ασυλία που πήρε ως ο πιο δημοφιλής παίχτης, σημαίνει ότι τα βρόντηξε κάτω και έφυγε.

Τελικά ήρθε η ώρα του;

Αποχωρεί ο Τζώρτζογλου

Εμείς περιμέναμε σε μονομαχία να γίνει το ατύχημα αλλά τελικά ήρθε αλλιώς όπως φαινεται.

Στην Φάρμα δεν θα πρέπει τίποτα να θεωρείται δεδομένο, και φυσικά τίποτα δεν είναι προβλέψιμο, αφού οι ανατροπές καραδοκούν.

Αν και Φάρμα χωρίς Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο υπάρχει; Δεν υπάρχει!

Επειδή πρόκειται για είδηση που σοκάρει θα επανέλθουμε με το οριστικό μας.

sports365.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites