Φάρμα: Τέλος ο Στράτος Τζώρτζογλου μετά από σκληρό ντέρμπι-video

Φάρμα: Τέλος ο Στράτος Τζώρτζογλου μετά από σκληρό ντέρμπι-video

MEDIA NEWS

Την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, τη Φάρμα, διεκδίκησαν χθες, Σάββατο ο Στράτος Τζώρτζολου και ο Κωνσταντίνος Μακρής, σε ένα σκληρό «μπρα ντε φερ» διάρκειας πέντε γύρων.

Οι δυο τους, το βράδυ του Σαββάτου, βρέθηκαν στον αχυρώνα προκειμένου να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε πέντε σκληρά αγωνίσματα προκειμένου να μείνουν στη Φάρμα. Το πρώτο το κέρδισε το Ντούπης, ενώ τα δύο επόμενα ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Ωστόσο, ο παίκτης που τελικά βγήκε δεύτερος στη συνολική βαθμολογία ήταν ο… Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος αποχώρησε και από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο ηθοποιός αποδέχθηκε με ηρεμία την ήττα του και στην ερώτηση του Τανιμανίδη για το πού βρήκε τη δύναμη να αντιμετωπίσει τον Ντούπη, είπε: «Είναι κάτι που έχουμε όλοι μέσα μας και όταν κεντράρεις και συντονιστείς με αυτό ξεπερνάς τον εαυτό σου. Είμαστε σταγόνες στον ωκεανό, αν μπορέσει η σταγόνα να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι μία μικρή σταγόνα, μπορεί να αφεθεί και να γίνει ωκεανός, γιατί θα ενωθεί μαζί του. Μόνο η ένωση μέσω της αγάπης μπορεί να κατορθώσει θαύματα» είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι τελείως διαφορετικός από τότε που μπήκα στη Φάρμα, ένας νέος Στράτος, από πολλές απόψεις και πράγματα. Δηλαδή πραγματικά, δεν ξέρω πώς να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στη ζωή που μου έδωσε τη δυνατότητα να μπω σε αυτό το πράγμα που λέγεται Φάρμα. Ένα παιχνίδι που όλοι θα έπρεπε να έρθουν, να περάσουν μέσα από τη Φάρμα για να δουν τις μεγάλες αλλαγές που μπορεί να τους φέρει» είπε.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πειραιάς: Αυτός είναι ο 58χρονος Αλβανός βιαστής

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites