Γιάννης Βαρδής: Αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Τηλεκάρτα»

MEDIA Music NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων την ιστορία του τραγουδιού «Τηλεκάρτα».
«Όταν ήμουν στον στρατό περνούσα πολύ άσχημα και έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνο τον πατέρα μου για να με βγάλει από τη δύσκολη θέση. Στον στρατό είχα αγοράσει μία τηλεκάρτα των χιλίων μονάδων για να μπορώ να μιλάω με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου δεν με βοήθησε, γιατί ήθελε να περάσω ζόρικα», είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.
Στη συνέχεια ο Γιάννης Βαρδής πρόσθεσε: «Όταν γύρισα από το στρατό ξεκίνησα να δουλεύω με τη μουσική και ο Μάνος Τσιλιμίδης ήρθε στο σπίτι μας. Μας ρώτησε ξεχωριστά με τον πατέρα μου για τη ζωή μας και τη συμβίωσή μας. Ο Μάνος λειτούργησε σαν ψυχολόγος και οι στίχοι του τραγουδιού είναι καταστάσεις και πράγματα που είχαμε ζήσει όσο ήμουν στο στρατό».
Κλείνοντας, ο Γιάννης Βαρδής ανέφερε: «Το κλιπ ήταν πολύ δύσκολο. Πήγαμε σε πολλά μέρη της Αθήνας. Ήταν κουραστικό βίντεο κλιπ, τα γυρίσματα κρατούσαν από τις 6 το πρωί μέχρι τα χαράματα. Τότε είχα βγάλει και το «Ίσως», πέρασα 4 μέρες πολύ δύσκολες, με πολλή κούραση και αϋπνία».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Εύη Δρούτσα: «Ο Αντώνης Βαρδής είχε πει να μην γίνει συναυλία για αυτόν – Ο Γιάννης δεν σεβάστηκε την επιθυμία του»

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites