Γιώργος Καραϊβάζ: Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. συγκεκριμένα πρόσωπα

Γιώργος Καραϊβάζ: Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. συγκεκριμένα πρόσωπα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ενεργοποιήθηκαν πληροφοριοδότες μέσα στις φυλακές και εκτός

Στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών αρχών έχουν μπει συγκεκριμένα πρόσωπα για την υπόθεση της εν ψυχρώ εκτέλεσης του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, καθώς ανοίγουν τα στόματα και εντός των φυλακών.

Σύμφωνα με το Star, ο τρόπος δράσης των δολοφόνων δείχνει ότι διέθεταν εμπειρία σε τέτοια χτυπήματα. Έτσι, παλαιές υποθέσεις με κοινό τρόπο δράσης ερευνώνται ξανά και ξανά, ενώ στο κάδρο έχουν μπει και πρώην γνώριμοι των αρχών.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του σταθμού, οι εκτελεστές του αδικοχαμένου δημοσιογράφου λίγα λεπτά πριν την εκτέλεση και λίγα λεπτά μετά κινήθηκαν στην περιοχή σαν να τη γνώριζαν. Αυτό ενισχύει τις υποψίες της ΕΛ.ΑΣ ότι οι δράστες δεν αποκλείεται να είναι Έλληνες και να μένουν στη χώρα μας.

«Σχεδόν βέβαιο ότι είναι εδώ οι εκτελεστές, οι ηθικοί είναι στην Ελλάδα και Έλληνες. Ενόχλησε κάποιους που σχετίζονται με τη νύχτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης. Επεσήμανε, δε, ότι οι αξιωματικοί έχουν βάλει στο κάδρο των ερευνών συγκεκριμένους ανθρώπους, ενώ έχουν ενεργοποιηθεί και πληροφοριοδότες και μέσα στις φυλακές και εκτός.

«Δε φοβόταν τίποτα και κανέναν»

Για τον Γιώργο Καραϊβάζ η δουλειά του τελείωνε μόλις περνούσε την πόρτα του σπιτιού του.
Δεν μιλούσε ποτέ στους δικούς του για τις υποθέσεις και τα ρεπορτάζ που αναλάμβανε και έφτανε μέχρι τέλους.

Όπως επεσήμαναν οι συγγενείς του μιλώντας στο STAR, ο άτυχος δημοσιογράφος δεν αποκάλυπτε ποτέ τίποτα στα συγγενικά του πρόσωπα, κάτι που ανησυχούσε ιδιαίτερα τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  4 μοναδικές εκκλησίες της χώρας που δεν μοιάζουν με καμία άλλη (φωτο)

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News