ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

«Πάτε καλά; Τι έγινε;» – Ηχητικό ντοκουμέντο από το Blue Horizon – Τι συνέβη όταν ο καπετάνιος είδε τον 36χρονο Αντώνη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ποιος έπεσε στη θάλασσα;» ακούγεται να λέει μία φωνή
Νέα στοιχεία τα οποία αφορούν το μοιραίο βράδυ της 5ης Σεπτεμβρίου που πνίγηκε ο 36χρονος Αντώνης ο οποίος απωθήθηκε από τα μέλη του πληρώματος του «Blue Horizon» και έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.
Στους διαλόγους λίγο μετά την πτώση του 36χρονου στη θάλασσα, που δημοσίευσε το cretalive.gr ακούγεται ο πλοίαρχος να ρωτάει τα μέλη του πληρώματος τι έχει συμβεί στον καταπέλτη και μόλις ενημερώνεται ότι υπάρχει άνθρωπος στη θάλασσα φωνάζει «ρε, πάτε καλά;».
Ο καπετάνιος ο οποίος βρίσκεται στη διαδικασία του απόπλου, ξαφνικά ακούγεται να ρωτάει «Τι έγινε;» ενώ ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα αρχίζει να φωνάζει εκνευρισμένος: «Πάτε καλά ρε; Ρε πάτε καλά;».
Στην συνέχεια ακούγεται να λέει: «Αργά. Αργά».
Κάποιος του λέει κάτι μέσω ενδοεπικοινωνίας και ο πλοίαρχος απαντά: «Το βλέπω, το είδα».
Αμέσως μετά δίνει οδηγία: «Πολύ αργά», ζητά να καλέσουν το Traffic στο κανάλι VHF 13 και στην συνέχεια ακούγεται να ρωτάει: «Έλα τι έγινε; Για πες μου. Τι έγινε;».
Ακούγεται στο βάθος μία φωνή να του λέει ότι κάποιος έπεσε στη θάλασσα και ο καπετάνιος ρωτάει: «Ποιος έπεσε στη θάλασσα;».
Σε άλλο σημείο, ο πλοίαρχος ακούγεται να λέει: «Επιπλέει-επιπλέει» και μέλος του πληρώματος απαντά: «Επιπλέει στον ντόκο που φύγαμε εμείς». Και τότε ο πλοίαρχος ρωτά τον ύπαρχο: «Ρε Μ. πώς έπεσε;»
Από την ενδοσυνεννόηση του απαντούν: «Πήγε να ανέβει» και ο πλοίαρχος: «Έπεσε επιβάτης στη θάλασσα; Τι έγινε;».
Από τις αποσπασματικές αυτές συνομιλίες διαφαίνεται ότι ο καπετάνιος αιφνιδιάζεται με κάτι που βλέπει και στην συνέχεια ρωτάει να μάθει τι έχει συμβεί και ποιος είναι αυτός που έπεσε στη θάλασσα, όπως τον ενημερώνουν μέσω VHF.
Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε ακόμα:  «Καμία ασέλγεια δεν υπάρχει, θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο φως», λέει ο πάτερ Αντώνιος

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News