υποψήφιες gntm καγιά

GNTM: Η ταυτότητα των υποψηφίων για τη θέση της Βίκυς Καγιά-video

MEDIA NEWS

Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά, για το ποια θα αναλάβει τη θέση της Βίκυς Καγιά στο GNTΜ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Πέμπτης.

Οι υποψήφιες είναι πέντε και συγκεκριμένα οι Ευαγγελία Αραβανή, Αναστασία Περράκη, Νάντια Σερλίδου, Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου και Αγγελική Τσιώνου. Στα δοκιμαστικά αυτά, μεταξύ άλλων, παρών ήταν και ο Γιώργος Καράβας τον οποίο «τσάκωσε» η κάμερα της εκπομπής.

«Είναι όλα καλά… Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε το συντομότερο» ήταν το λακωνικό σχόλιο του Γιώργου Καράβα στην κάμερα. Από τις πέντε αυτές υποψήφιες, σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, δεν εμφανίστηκε στο δοκιμαστικό η Ευαγγελία Αραβανή.

Από την ερχόμενη Δευτέρα, ξεκινά να στήνεται στο σπίτι το οποίο θα φιλοξενήσει τα υποψήφια μοντέλα τους επόμενους μήνες κατά την συμμετοχή τους στο GNTM ενώ σε δέκα μέρες θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ξέσπασε με λυγμούς στον «αέρα» ο Καλλιάνος για τους γονείς του που νοσούν με κορονοϊό – Δείτε το βίντεο

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites