ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

H Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει: «Έκλαιγα γοερά, μπήκε η κόρη μου μέσα και με είδε»

MEDIA ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος στο Στούντιο 4 και την αναφορά στην κόρη του, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για την περίοδο που δεν βίωνε την καλύτερη περίοδο επαγγελματικά. Τότε υπήρξε κάποια στιγμή που η παρουσιάστρια έκλαψε και η κόρη της, Αλεξάνδρα, την είδε.

«Θυμάμαι πριν από κάποια χρόνια, που πέρναγα δύσκολα επαγγελματικά. Προσπαθούσα, όταν έμπαινα στο σπίτι να βάζω ένα προσωπείο χαράς και ευτυχίας και να αφήνω τα προβλήματα έξω. Αυτό μου διόγκωνε το αρνητικό συναίσθημα που ένιωθα.

Ένιωθα ότι υποκρίνομαι στο παιδί μου. Κάποια στιγμή λοιπόν, είμαι μέσα στο δωμάτιο και κλαίω γοερά. Και μπαίνει εκείνη τη στιγμή η Αλεξάνδρα που είχε ηλικία 2,5 στα 3. Με είδε, κατάλαβε ότι κλαίω. Με ρώτησε και της απάντησα ότι αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα στη δουλειά. Και το παιδί έφυγε από το δωμάτιο, πήγε στο δικό του και μου έφερε ένα χαρτομάντιλο και δάκρυσα.

Εγώ στα παιδιά θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε αμιγώς ειλικρινείς. Μόνο ειλικρινείς. Δεν μπορούμε να τα προστατεύουμε και να τους δείχνουμε ότι είμαστε πάντα τέλειοι και άτρωτοι γιατί δεν είμαστε. Πρέπει να ξέρουν τα παιδιά ότι υπάρχει και ο θάνατος και η δυσκολία» εξομολογήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Σύννεφα στις σχέσεις της Ελεονώρας Μελέτη με τον ALPHA- Ποιοι της αρνήθηκαν...

λεωνιδας μανωλακος

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites