Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη απαντά στους πλεμπαίους: Ο Μητσοτάκης πήγε DaCapo γιατί είναι μεγαλόψυχος!

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη απαντά στους πλεμπαίους: Ο Μητσοτάκης πήγε DaCapo γιατί είναι μεγαλόψυχος!

NEWS Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πολιτευτής Β Πειραιά της Ν.Δ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, μπορεί να μην τα πήγε καλά στις εκλογές. Για την ακρίβεια, καταβαραθρώθηκε παίρνοντας την έκτη θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Β Πειραιά. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να την.. διορίσει πρόεδρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στον Πειραιά.

Διότι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη οι καλοί μπορεί να χάνονται, αστέρια όμως όπως η κυρία Τσιλιγκίρη δεν μένουν αναξιοποίητα.

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δικαιώθηκε για την επιλογή του, ειδικά μετά το σημερινό σχόλιο της κυρίας Τσιλιγκίρη για την φωτογραφία του κύριου Μητσοτάκη με καφέ στο χέρι έξω από το DaCapo στην πλατεία Κολωνακίου.

Η πολιτευτής Β Πειραιά λοιπόν, έδωσε στους λαϊκιστές και την πλέμπα που κατηγορούσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αναλγησία, σκληρή απάντηση.

Μετά από αυτή τη δήλωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να βάλει την κυρία Τσιλιγκίρη στο επικρατείας! 

Αποκάλυψε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε για καφέ στην πλατεία Κολωνακίου στο DaCapo, για λόγους ανθρωπισμού!

Ναι, ο μεγάλος ηγέτης πήγε και πήρε μόνος του τον καφέ του, για να μην ταλαιπωρήσει το μαγαζί μέσω ντελίβερι και βάλει σε κίνδυνο τις ζωές των εργαζομένων.

Το ότι το συγκεκριμένο μαγαζί δεν διαθέτει ντελίβερι, δεν έχει καμία σημασία. Διότι εάν διέταζε ο ηγέτης, θα τσακιζόταν να του πάει τον καφέ ο ίδιος ο Capo του DaCapo.

Ας δοξάζουμε λοιπόν όλοι μαζί το μεγαλόψυχο ηγέτη της Ελλάδας μας, που εκτός από πολιτευτές όπως η κυρία Τσιλιγκίρη, φροντίζει και τους ντελιβεράδες μαγαζιών, ακόμα κι αν δεν υπάρχουν!

Απλά κάποιος να ενημερώσει την κυρία Τσιλιγκίρη ότι στο μέγαρο Μαξίμου δεν παραγγέλνουν καφέ, έχουν κυλικείο εντός και μάλιστα διαθέτει ειδική μηχανή espresso ώστε να απολαμβάνει το καφεδάκι του όπως ακριβώς το θέλει, ο Φιλεύσπλαχνος πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε ακόμα:  Αερογέφυρα Πέτρου Ράλλη: Βιοπαλαιστής και πατέρας δύο παιδιών ο 45χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο

newsbreak.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News