Πόλεμος» Πατούλη – Αβραμίδη! Περιφέρεια Αττικής και ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σε πινγκ – πονγκ ευθυνών-video

Πόλεμος» Πατούλη – Αβραμίδη! Περιφέρεια Αττικής και ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σε πινγκ – πονγκ ευθυνών-video

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ανάληψη ευθυνών και η παραδοχή για λάθη και ανεπάρκεια των ιθυνόντων δεν είναι χαρακτηριστικό του επιτελικού κράτους. Οι ευθύνες μετατρέπονται σε «μπαλάκι» ενώ οι πολίτες δεν δύναται καν να παρακολουθήσουν το «ντέρμπι» με τις δηλώσεις των αρμοδίων, αφού πολλοί από ..αυτούς παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση για τρίτη μέρα.

Ποιος ευθύνεται άραγε που σχεδόν η μισή Αττική έμεινε στο σκοτάδι και την παγωνιά, μετά την επέλαση της Μήδειας, που μέρες πριν, οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει ότι θα χτυπήσει τη χώρα;

«Πόλεμος» Πατούλη – Αβραμίδη

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης, επέρριψε ευθύνες στην Πολιτική Προστασία και τους Δήμους και τόνισε ότι οι εργαζόμενοι κάνουν ότι μπορούν εδώ και τρία 24ωρα όμως τα συνεργεία έφθαναν σε σημεία που δεν υπήρχε πρόσβαση, κάτι για το οποίο όπως αναφέρει θα έπρεπε να είχε φροντίσει η Περιφέρεια Αττικής.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης σε αυστηρό ύφος, υποστήριξε ότι υπεύθυνος για την συντήρηση και την επισκευή των καλωδίων, είναι ο ΔΕΔΔΗΕ και δεν μπορεί να γίνει αφαίρεση των κορμών από τα ηλεκτρικά καλώδια, από άτομα που δεν έχουν την απαραίτητη γνώση. 

«Θα έπρεπε να ντρέπεστε που έχετε την ευθύνη για 250.000 νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα» είπε εκνευρισμένος ο Γ. Πατούλης ενώ ο κ. Αβραμίδης αντέκρουσε σε αντίστοιχο ύφος «αναλαμβάνουμε λοιπόν την δική σας ευθύνη να ζητήσουμε συγγνώμη στους πολίτες».

Ακολούθησε έντονη αντιπαράθεση με τελικό συμπέρασμα, ότι οι πολίτες θα παραμείνουν στο «σκοτάδι» της άγνοιας.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πειραιάς: Μεγάλη κυκλοφοριακή μελέτη για όλη την πόλη από την περιφέρεια Αττικής

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News