Η Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Ερωτόκριτος

Η Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Ερωτόκριτος

MEDIA NEWS

Η Φάρμα άνοιξε τις πόρτες της το βράδυ της Παρασκευής και περίμενε μια έκπληξη, τόσο τους τηλεθεατές, όσο και τους παίκτες.

Ανάμεσα στα πρώτα πλάνα που προβλήθηκαν, ήταν και αυτά του Ερωτόκριτου, ο οποίος ετοιμαζόταν να κοιμηθεί. Ωστόσο η «φωνή» της παραγωγής τον ενημέρωσε, πως απόψε το βράδυ δεν μπορεί να κοιμηθεί στο δωμάτιο των υπηρετών και θα πρέπει να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με τους υπόλοιπους.

Ο Ερωτόκριτος θέλησε να μάθει τους λόγους αυτής της απόφασης της παραγωγής. «Αυτοί είναι οι κανονισμοί αυτήν την εβδομάδα» ήταν η απάντηση που πήρε, γεγονός που τον εκνεύρισε. Ο παίκτης αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς και ενημέρωσε τους συμπαίκτες του. Αν και αρχικά νόμιζαν ότι τους κάνει πλάκα, γρήγορα κατάλαβαν πως σοβαρολογεί και προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη.

Δεν τα κατάφεραν όμως και έτσι ο Ερωτόκριτος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, άνοιξε την πόρτα και αποχώρησε οικειοθελώς από τη Φάρμα.

Δείτε ακόμα:  Αποκλειστικό: Άρση του Lockdown με… μέτρα καραντίνας!

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites