Η Φάρμα: Δεν πρόλαβε να μπει και… βγήκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου-video

Η Φάρμα: Δεν πρόλαβε να μπει και… βγήκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου-video

MEDIA NEWS

Η παίκτρια με τις εντυπωσιακές αναλογίες αποχώρησε από το reality

Γυναικεία υπόθεση ήταν η χθεσινοβραδινή δοκιμασία αποχώρησης στη Φάρμα.

Έλενα Τσικιτίκου κι Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έβαλαν τα δυνατά τους σε πέντε δοκιμασίες, που η καθεμία βαθμολογούνταν διαφορετικά. Αρχικά η αρχηγός της εβδομάδας, Κυριακή Κατσογρεσάκη, υπέδειξε πρώτη μονομάχο την Αλεξάνδρα προς έκπληξη της τελευταίας. Στην συνέχεια η Αλεξάνδρα επέλεξε ως δεύτερη μονομάχο την Έλενα Τσικιτίκου ανάμεσα στις δίδυμες αδερφές, αφού στο χθεσινό επεισόδιο την ασυλία κέρδισε η Κάτια Δέδε.

Οι πέντε γύροι της δοκιμασίας φάνηκαν ιδιαίτερα απαιτητικοί για τις δύο μονομάχους κι οι συμπαίκτες παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα. Στην αρχή το ποροβάδισμα πήρε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν, όσο οι δοκιμασίες γίνονταν πιο απαιτητικές.

Τελικά αυτή που αποχώρησε ήταν η Αλεξάνδρα μετά από μια εξαιρετικά σύντομη πορεία μέσα στο παιχνίδι, μια εξέλιξη που απογοήτευσε τον ανδρικό πληθυσμό. Και αυτόν που βρίσκεται εντός φάρμας και εκτός.

Δείτε ακόμα:  «Δήλωση υγείας πριν την επιβίβαση»: Το έγγραφο που χρειάζονται οι επιβάτες για ταξίδι με πλοίο

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites