Ημέρες Θάλασσας 2023: «Γνωριμία με την κατάδυση» για τα παιδιά της πόλης του Πειραιά

Ημέρες Θάλασσας 2023: «Γνωριμία με την κατάδυση» για τα παιδιά της πόλης του Πειραιά

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Την πρώτη τους καταδυτική εμπειρία είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν σήμερα οι μικροί μας φίλοι, στο πλαίσιο του εορτασμού των «Ημερών Θάλασσας 2023»!

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων και οι «Ημέρες Θάλασσας 2023» διοργάνωσαν μια ξεχωριστή δράση με πρωταγωνιστές τα παιδιά, τα οποία απέκτησαν την πρώτη τους επαφή με την αυτόνομη κατάδυση και τον υποβρύχιο κόσμο, σε μια συναρπαστική δραστηριότητα.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου «Ανδρέας Γαρύφαλλος» στα Βοτσαλάκια, όπου έμπειροι εκπαιδευτές από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων σε συνεργασία με το Mediterranean Dive Center, εκτός από την κατάδυση εξήγησαν στα παιδιά τη βασική θεωρία της κατάδυσης, τα μέτρα ασφαλείας και την χρήση του καταδυτικού εξοπλισμού.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με τα παιδιά του, η Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων Χρήστος Ποζίδης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α΄θμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Μακρής, μέλη του Συνδέσμου κ.ά.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Δήμος Πειραιά: Καθορισμός λειτουργίας των υπηρεσιών για το διάστημα 7 έως 12 Δεκεμβρίου 2020

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.