Ιωάννης Τσούτσας: Ο διακεκριμένος ειδικός παθολόγος σε Κερατσίνι-Δραπετσώνα

NEWS ΥΓΕΙΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ :

Ο  γιατρός και ειδικός παθολόγος, Γιάννης Τσούτσας γεννήθηκε στη Χίο και κατοικεί στο Κερατσίνι. Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του το 1977 στη Σχολή ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ. Ακολούθησαν σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ρώμης, απ’ όπου αποφοίτησε το 1990. Έλαβε την ειδικότητα του Ειδικός Παθολόγος στο Τζάννειο Νοσοκομείο του Πειραιά.

Ο διακεκριμένος παθολόγος, Ιωάννης Τσούτσας Ίδρυσε ιδιωτικό ιατρείο στο Κερατσίνι. Διετέλεσε ιατρός στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά για 10 χρόνια. Από το 1977 ασχολείται με τα κοινά. Η πρώτη του σημαδιακή επαφή με την πολιτική υπήρξε η γνωριμία του με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ιδρύτη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ως φοιτητής διετέλεσε για τέσσερα έτη πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών της Πεσκάρα στην Ιταλία. Από το 2000 ασχολείται με τα κοινά σε τοπικό επίπεδο.

Το 2000 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος επί δημαρχίας Δ. Σαράφογλου και διετέλεσε αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας.

Το 2004 ,το 2010 και το 2014 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος. Διετέλεσε πρόεδρος της Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού. Η επιχείρηση είχε έντονη δράση στο Κερατσίνι. Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού και Αναψυχής Κερατσινίου – ΔΕΠΑΚ ιδρύθηκε το 1992 και το 2008 μετονομάστηκε σε Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Κερατσινίου – ΔΗ.Κ.Ε.ΠΟ.Κ. Σκοπός της είναι η πολιτιστική ανάπτυξη και η αναζωογόνηση της πόλης.

Η συμβολή της στην πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής έρχεται να επισφραγίσει την άποψη ότι οι δημοτικές επιχειρήσεις μπορούν να αποτελέσουν ένα ευέλικτο εργαλείο των ΟΤΑ θέτοντας σε τροχιά ανάπτυξης της κοινωνικές τους δραστηριότητες.

Έχει έντονη, μάχιμη πολιτική δράση, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά. Είναι της πεποιθήσεως ότι όποιος ασχολείται με την πολιτική πρέπει να έχει όραμα, διάθεσή και αγάπη για εκείνη. Τιμήθηκε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά για την 10ετή προσφορά του ως ιατρός.

Δείτε ακόμα:  ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε εδώ τον αγώνα

Στην  τελευταία αναδιάταξη του διοικητικού συμβουλίου της  ΠΑΕ ΑΕΚ ορίστηκε ως τακτικό μέλος του.

ΙΑΤΡΕΙΟ : Πόντου 55, Κερατσίνι, 18758, ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2104320418

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News