Καρέ καρέ η στιγμή ανάσυρσης της Γαρυφαλλιάς από τα βράχια

BREAKING NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν σοκαριστικές εικόνες από την επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, μετά τη δολοφονία της από τον 30χρονο σύντροφό της στη Φολέγανδρο.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο που δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ, φαίνονται οι πρώτες προσπάθειες λουόμενων αλλά και στελεχών του λιμενικού να πάρουν το σώμα της άψυχης κοπέλας από τα βράχια στην παραλία Λυγαριά.

Δείτε ακόμα:  Ποιο το σκεπτικό της απόφασης για την τρίτη δόση – Τι θα γίνει με τον γενικό πληθυσμό

Σύμφωνα με τον σταθμό, ένας αμερικανός τουρίστας ήταν ο πρώτος που είδε το αυτοκίνητο στην πλαγιά, σταματημένο με alarm και στη συνέχεια είδε το σώμα της άτυχης Γαρυφαλλιάς μέσα στη θάλασσα, κάτω από τον βράχο.

Ωστόσο, το σημείο που θα δείτε στα πλάνα δεν είναι αυτό από το οποίο έπεσε η 26χρονη, καθώς την είχαν παρασύρει ρεύματα. Λουόμενοι που αντιλήφθηκαν ότι βρισκόταν μια γυναίκα στη θάλασσα, κατάφεραν να την ανασύρουν και να την τοποθετήσουν στον βράχο που φαίνεται στις εικόνες.

Εκεί έφτασε και ο αγροτικός γιατρός του νησιού προκειμένου να τη βοηθήσει, κάνοντας προσπάθειες ανάνηψης.

Μάλιστα, ο γιατρός έλεγε ότι δεν αποκλείεται να είχε σωθεί εάν είχε ανασυρθεί από το νερό 10-15 λεπτά νωρίτερα, καθώς το σώμα της ήταν ακόμα ζεστό.

Δείτε ακόμα:  Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή – Ποια περιφέρεια βρίσκεται σε συναγερμό

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:

Newsroom | Pireas News