Κατακραυγή για το "ΞΕΣΑΛΩΜΑ" Τσιτσιπά! «Δικαίωμα του είναι, παράδειγμα όμως δεν είναι"!

Κατακραυγή για το “ΞΕΣΑΛΩΜΑ” Τσιτσιπά! «Δικαίωμα του είναι, παράδειγμα όμως δεν είναι”!

NEWS SPORTS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τη στιγμή που τόσο η Αθήνα όσο κι οι περισσότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ερήμωναν εξαιτίας των μέτρων για την προστασία από την εξάπλωση της πανδημίας Covid-19, μια μερίδα γνωστών και λιγότερο γνωστών συμπολιτών μας, ανάμεσά τους και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, «τσουβάλιαζαν» σμόκιν και 12ποντες γόβες στη βαλίτσα για ξεφάντωμα στο εξωτικό Ντουμπάι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι εκείνος που σε προπαγανδιστικό βίντεο που ανάρτησε τον Αύγουστο, κουνώντας το …δάκτυλο, θέλησε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τα μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό. Τους άλλους όμως…

«Είναι δικαίωμα του Στέφανου Τσιτσιπά, να συμπεριφέρεται σαν νεόπλουτος, υπάρχουν άλλωστε χιλιάδες σαν κι αυτόν με εκατομμύρια στην ηλικία του. Με ενοχλεί όμως που επιχειρεί να εμφανιστεί ως πρότυπο της νεολαίας, λόγω της αναγνωρισιμότητας του. Να συμβουλεύει και την ίδια στιγμή, δημόσια να κάνει το αντίθετο.

Ή για να το πω πιο σωστά, με ενοχλεί που όταν αυτοί που του ζήτησαν το καλοκαίρι να κάνει το τηλεοπτικό σποτάκι της καμπάνιας «Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό», δεν τον δέσμευσαν να έχει υπεύθυνη δημόσια συμπεριφορά, όπως αρμόζει στην περίσταση. Όπως κάνει ο κάθε επαγγελματίας αθλητής με τους σπόνσορες για παράδειγμα. Εκεί δεν υπάρχει αθέτηση συμβολαίου. Σε αντίθετη περίπτωση ας τον άφηναν ήσυχο να χαρεί τα λεφτουδάκια του. Δικαίωμα του είναι. Παράδειγμα όμως δεν είναι».

Με τα παραπάνω λόγια ο δημοσιογράφος Βάιος Σύρος σχολιάζει τον Στέφανο Τσιτσιπά και τα γλέντια του τελευταίου στο Ντουμπάϊ.

Εκεί όπου ο κορυφαίος τενίστας βρίσκεται για προετοιμασία εν όψει των αγώνων του στην Αυστραλία το επόμενο διάστημα.

Τα λέει πολύ σωστά ο Βάιος Σύρος . Μπορεί να κάνει ότι γουστάρει με τα λεφτά του. Να βγάζει γούστα. Αλλά παράδειγμα αυτή η εικόνα δεν είναι σίγουρα για κανέναν. Ποσό Μάλλον για κάποιον που συμμετείχε σε καμπάνια προστασίας για τον το δολοφόνο covid-19.

Δείτε ακόμα:  Lockdown Χριστούγεννα: Απαγόρευση κυκλοφορίας 11-5, τι θα ισχύσει με σχολεία, εστίαση.(video)

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites