Καταθέτει μάρτυρας που γνωρίζει πολλά για την υπόθεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο παππούς του κοριτσιού κατηγορεί την κόρη του λέγοντας πως όλα είναι μια καλοστημένη πλεκτάνη
Νέα τροπή αναμένεται να πάρει η υπόθεση βιασμού 8χρονης στη Ρόδο, ώστε να ξεμπλοκαριστεί. Οι έρευνες της Ασφάλειας του νησιού συνεχίζονται, την ώρα που ο παππούς της ανήλικης εξαπολύει επίθεση στην κόρη του λέγοντας πως όλα είναι μια καλοστημένη πλεκτάνη, ενώ έχει ήδη καταθέσει.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Mega, άτομο που θεωρείται κλειδί για την υπόθεση αναμένεται να καταθέσει αύριο για να ρίξει φως επιτέλους στην υπόθεση βιασμού που συγκλονίζει όλη τη χώρα.
Η μικρή Κωνσταντίνα που από την περασμένη εβδομάδα φιλοξενείται σε δομή της Ρόδου, εξετάστηκε εκ νέου από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Εξαιρετικά σημαντική θεωρείται και η έκθεση από την κοινωνική λειτουργό σχετικά με τη διαβίωση της 8χρονης.
Η 8χρονη θα εξεταστεί και από γυναικολόγο μετά από παραγγελία της Εισαγγελικού λειτουργού. Τα πορίσματα που θα προκύψουν από τους δύο γιατρούς καθώς και η έκθεση της παιδοψυχολόγου θεωρούνται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Δείτε ακόμα:  Παραμένουν προστατευόμενοι για δύο ακόμη χρόνια οι μάρτυρες «Κελέση» και «Σαράφης»

Newsroom | Pireas News