Κατερίνα Καινούργιου: «Μακάρι να μπορούσα να κατεβάσω αυτή τη σχέση από τη google»

 Κατερίνα Καινούργιου: «Μακάρι να μπορούσα να κατεβάσω αυτή τη σχέση από τη google»

MEDIA ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Είναι μια σχέση που δεν με αφορά. Ούτε με έχει στιγματίσει»

Για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μίλησε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε σχετικώς ύστερα από την προβολή των δηλώσεων της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη.

«Εντάξει, είναι γνωστή η σχέση μου με τον Βασίλη. Δεν ξέρω πότε είχαν γνωριστεί, αλλά είναι και μια σχέση που δεν με αφορά. Ούτε με έχει στιγματίσει, απλά δυστυχώς λόγω της δημοσιότητας προβλήθηκε πολύ στα media.

Ο άνθρωπος αυτός τώρα θα κάνει την οικογένειά του, είναι εκεί, μακάρι να μπορούσα και από το google να κατεβάσω τελείως αυτή τη σχέση. Δεν είναι μια από τις σχέσεις που θέλω να… πώς να το πω ρε παιδί μου;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε επίσης: «Για την τελευταία μου σχέση, με τον Φίλιππο, είμαι περήφανη, γιατί με άλλαξε, με πήγε μπροστά».

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Το 33% των κρουσμάτων είναι παιδιά 4-18 ετών

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites