Κερατσίνι Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο γήπεδο Ι. Βάζος

Κερατσίνι: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο γήπεδο Ι. Βάζος

Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Ένας ακόμη αθλητικός χώρος παραδόθηκε στους δημότες και στις ποδοσφαιρικές ομάδες της πόλης. Με χρήματα του Δήμου τοποθετήθηκε νέος συνθετικός χλοοτάπητας στο γήπεδο, φωτισμός και καινούργια περίφραξη.

Ο Δήμος έχει καταθέσει μελέτη για τη ριζική ανακατασκευή του γηπέδου αξίας 5.100.000 €. Η μελέτη έχει ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας και στον προϋπολογισμό της, όμως εδώ και τρία χρόνια η Περιφερειακή Αρχή δεν προχώρησε στην υλοποίηση της.

Η μελέτη προβλέπει ολική ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου και του βοηθητικού γηπέδου 8Χ8, ταρτάν στίβου για προπονήσεις, καθαίρεση των παλαιών εξεδρών και κατασκευή νέων καθώς και καινούργιων γραφείων ομάδων, W.C., αποδυτηρίων και άλλων βοηθητικών χώρων.

Η ασφάλεια των αθλούμενων όμως δεν μπορούσε να περιμένει άλλο κι έτσι αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με δαπάνες του Δήμου στην μερική ανακατασκευή. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι δημότες και η Δημοτική Αρχή θα πάψουν να απαιτούν την χρηματοδότηση συνολικά του έργου από την Περιφέρεια Αττικής.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Τσίπρας από Κερατσίνι: «Τον Ιούνιο στους λογαριασμούς θα φανεί η εξαπάτηση των πολιτών από τον Μητσοτάκη με τα 600 ευρώ»

Newsroom | Pireas News