Κλειστά αύριο 6 Φεβρουαρίου όλα τα σχολεία στην Αττική

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλειστά θα παραμείνουν με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου τα εμπορικά καταστήματα στα βόρεια και βορειοανατολικά προάστια
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική με απόφαση της Περιφέρειας εξαιτίας της κακοκαιρίας «Barbara».
Κλειστοί θα παραμείνουν και όλοι οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί με απόφαση που έλαβαν οι Δήμοι του λεκανοπεδίου. Οι αποφάσεις αυτές ελήφθησαν με το σκεπτικό να δοθεί χρόνος στις αρχές, να καθαρίσουν τους δρόμους και τα προαύλια των σχολικών κτιρίων, για την μεγαλύτερη ασφάλεια των μαθητών. Τις επόμενες ώρες αναμένεται η απόφαση του υπουργείου Παιδείας για το αν θα εφαρμοστεί τηλεκπαίδευση και να σταλούν οι κωδικοί στους μαθητές.
Την ίδια ώρα, κλειστά θα παραμείνουν με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων τα εμπορικά καταστήματα Σε ολόκληρη τη βόρεια και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας. Εξαιρούνται τα φαρμακεία, τα καταστήματα τροφίμων και supermarket, τα πρατήρια καυσίμων και τα καταστήματα πώλησης εργαλείων και αλυσίδων χιονιού για τα οχήματα.
Παράλληλα, απαγορεύεται από ώρα 18:00 της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023 η μεταφορά και η πώληση αγαθών μέσω υπηρεσιών delivery ή courier στις ίδιες περιοχές.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ο καιρός της Τετάρτης 18ης Ιανουαρίου 2023

Newsroom | Pireas News