ΚΟ.Δ.Ε.Π.: Πασχαλινά γεύματα σε άστεγους και μοναχικούς συνανθρώπους μας στο λιμάνι

ΚΟ.Δ.Ε.Π.: Πασχαλινά γεύματα σε άστεγους και μοναχικούς συνανθρώπους μας στο λιμάνι

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΚΟ.Δ.Ε.Π. όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προσέφερε σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, πασχαλινά γεύματα σε άστεγους που διαμένουν στο λιμάνι. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης, η οποία έχει στόχο την υποστήριξη συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και διαβιούν υπό δύσκολες συνθήκες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας, υποδέχθηκαν στο λιμάνι την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα Μιχαηλίδου και τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστα Κατσαφάδο, όπου προσφέρθηκαν τα καθιερωμένα πασχαλινά γεύματα, καθώς επίσης τσουρέκια, αυγά, λαμπάδες.

Σημειώνεται, πως γεύματα για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα διατίθενται επίσης την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα στους συμπολίτες μας που στερούνται κατοικίας και διαβιούν στο λιμάνι, καθώς και σε όσους διαμένουν στον Ξενώνα Φιλοξενίας Αστέγων του Δήμου Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της δράσης τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Στη διανομή των γευμάτων συνέβαλαν εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης και η ομάδα εθελοντών «Άλεξ», ενώ στη δράση παρευρέθηκε και ο Διευθυντής Κοινωνικών Υπηρεσιών της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Νικήτας Κανάκης.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Δημαιρεσίες στον Δήμο Πειραιά- Κατώτερη των περιστάσεων η διαδικασία

Newsroom | Pireas News